VAN ROSSUM DE WOONPROFESSIONALS

Herman De Manstraat 2
3245 MB Sommelsdijk
0187 48 71 84
info@wonenmetvanrossum.nl

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30*
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

*maandag en vrijdagavond alleen op afspraak

Over van Rossum, Sommelsdijk

De specialist voor verf, behang en woningtextiel en vloeren Bij van Rossum vind je alles op het gebied van verf, behang, raamdecoratie, gordijnstoffen, shutters en tapijt. Wij zijn dè speciaalzaak voor onderhoud, aankleding en verfraaiing van je huis. Ons complete assortiment is met zorg samengesteld voor een optimaal resultaat. Weet je al wat je wilt? Dan hebben wij gegarandeerd de gewenste kleur of dessin in ons assortiment. Hulp nodig bij het kiezen? Kom dan naar onze winkel. Ga naar van Rossum in Sommelsdijk. Vakkundige mensen staan voor je klaar met een passend en professioneel advies. Ons schildersbedrijf verzorgt elke schildersklus en we hebben ervaren vakmensen in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem.


Heb je naar aanleiding van je bezoek aan onze winkel
behoefte aan een persoonlijk advies, dan maken we hiervoor graag een Design Date afspraak.

Richard van Etten

Richard van Etten

eigenaar

Nastja Groothuis

Nastja Groothuis

stylist

Diana van Biert

Diana van Biert

adviseur

Ria Bouwman

Ria Bouwman

adviseur

Cees van Rossum

Cees van Rossum

schilder

Buitendienst

Buitendienst

schilder, stoffeerder

Nieuws uit Sommelsdijk

Volg hier de ontwikkelingen van Van Rossum


van Rossum - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap bij van Rossum in Sommelsdijk binnen voor een inspirerend advies. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij van Rossum kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een eerlijke prijs. En niet onbelangrijk: bij van Rossum in Sommelsdijk ben je ook aan het juiste adres als het op inspiratie aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan van Rossum overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

van Rossum – DE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij van Rossum in Sommelsdijk. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Daarom kenmerken de collecties van van Rossum zich door de beste kwaliteit in de nieuwste kleuren. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij van Rossum in Sommelsdijk kun je alle kanten op.

van Rossum – SERVICE

Van het kopen van een nieuwe bank en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij van Rossum in Sommelsdijk ook terecht voor advies op maat. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar combineren om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je van Rossum inschakelen als de beste.

van Rossum – VAKSPECIALISME

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Een groot assortiment in vloeren zoals PVC, tapijt, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van raamdecoratie is voor ons geen enkel probleem. Bij van Rossum weten we precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in-betweens, plissé gordijnen, jaloezieën of juist duo-rolgordijnen.