Herooooo

Een revolutie in vloeren bij Van RossumBij vloeren van Van Rossum staat persoonlijkheid centraal

Bij ons wordt niet alleen gekeken naar de laatste trends op het gebied van vloeren. Iemands persoonlijke voorkeur is minstens zo belangrijk. Hoe wordt er geleefd? Staat comfort voorop? Of ben je op zoek naar een bepaalde uitstraling? Bij Van Rossum kijken we graag verder dan de laatste trends om op zoek te gaan naar jouw ideale vloer.


De tapijten van Van Rossum


Voor een zacht tapijt


Bezoek de winkel

 


Hoe je jouw zithoek, slaapkamer of eetkamer voorziet van meer sfeer? Door middel van één van de zachte tapijten van Van Rossum. Ieder tapijt is gemaakt van de mooiste materialen, zodat je kunt genieten van pure kwaliteit. Bovendien kun je kiezen uit de meest uiteenlopende stijlen. Weet jij al welk tapijt het beste in je interieur past?


PVC van Van Rossum

De vloer van nu: PVC

Bezoek de winkel

 

De laatste jaren wordt PVC steeds populairder. Dit komt onder andere doordat PVC bijna niet te onderscheiden is van echt hout, maar wel een stuk goedkoper is dan hout. Benieuwd wat een PVC vloer voor jouw interieur kan doen? Laat je informeren door de specialisten van Van Rossum in Sommelsdijk.


Vinyl van Van Rossum


Focus: de vinyl vloeren van Van Rossum


Bezoek de winkel

 

Heb je er weleens over nagedacht om te kiezen voor een vinyl vloer in huis? In het meest hippe interieur zie je dit type vloer steeds vaker terugkomen. Geen idee welke vinyl vloer het beste past bij jouw interieur? Bij Van Rossum in Sommelsdijk nemen we je graag mee in de wereld van vinyl, zodat je de vloer vindt die het beste bij jouw wensen aansluit.