Herooooo

Maak een verschil in stijl met behang van van RossumDe behangcollectie van van Rossum

Van vliesbehang tot fotobehang – op het gebied van muurdecoratie volgen de nieuwe technieken en stijlen elkaar in rap tempo op. Ook bij van Rossum vind je een uitgebreid assortiment behang, altijd volgens de laatste trends. Wil jij een sprookjesachtige sfeer creëren in de kinderkamer? De woonkeuken in jouw Erf interieur een extra landelijk accent geven? Of heb jij altijd al gedroomd van een wand in beton-look voor je woonkamer in Loft stijl? Met de verschillende behangsoorten van van Rossum onderstreep je met gemak iedere woonstijl en creëer je in een handomdraai een dromerige wereld waarin je heerlijk kunt ontspannen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem een kijkje bij van Rossum in Sommelsdijk en laat je verleiden door het mooiste behang. 


De eigen collectie van van Rossum

Bezoek de winkel


Bij van Rossum vind je de meest gevarieerde soorten vliesbehang van eigen collectie. Het grote voordeel van vliesbehang? In tegenstelling tot traditioneel behang, hoef je het behang zelf niet te voorzien van lijm. De behangtafel is verleden tijd, je kunt de lijm rechtstreeks op de muur aanbrengen en vervolgens het behang van van Rossum direct aanbrengen. Geef jij je interieur graag een update? Vliesbehang is niet alleen makkelijker aan te brengen, maar ook makkelijker om te verwijderen. Waar je bij traditioneel behang een stoomapparaat nodig hebt, kun je vliesbehang meestal droog verwijderen. 


Een kleurrijke wand met PIP Studio met van Rossum

Bezoek de winkel


Je thuis is de perfecte plek om heerlijk te kunnen wegdromen. Volgens de woonspecialisten van van Rossum in Sommelsdijk vormt de behangcollectie van PIP Studio de perfecte basis voor een dromerig interieur. Laat je inspireren bij van Rossum door deze collectie waarbij vrolijke dieren en bijzondere bloemen in levendige kleuren de hoofdrol spelen. Benieuwd hoe je dit bijzondere behang het beste kunt combineren? Ook daarbij kunnen de woonspecialisten van van Rossum je goed bij helpen.

Ga met van Rossum voor een elegante update met Eijffinger

Bezoek de winkel


Creëer thuis een wereld waar de hoofdrol is weggelegd voor tijdloze elegantie. Met de behangsoorten van Eijffinger, die je vindt bij van Rossum in Sommelsdijk, kun je iedere gewenste stijl op subtiele wijze benadrukken. Laat je adviseren door de woonprofessionals van van Rossum omtrent kleuren en dessins en vind zo het behang dat perfect past in jouw interieur. 


van Rossum: Hooked on Walls

Bezoek de winkel


De naam van dit inspirerende behangmerk verraadt het al: bij Hooked on Walls zijn ze gepassioneerd als het aankomt op het perfectioneren van de wanden bij jou thuis. Ook bij van Rossum doen ze niks liever. Benieuwd welke behangsoorten van Hooked on Walls favoriet zijn als je het de professionals van van Rossum vraagt? Breng een bezoek aan de winkel in Sommelsdijk en laat je informeren.

Vind jouw favoriete Arte behang bij van Rossum

Bezoek de winkel


Bij het kunstzinnige Arte houden ze zich op dagelijkse basis bezig met het creëren van revolutionaire behangsoorten. Zo vind je bij van Rossum in Sommelsdijk behang van Arte dat optisch gezien structuur creëert op je wanden. Stijlvol en modern, zo zou je de behangsoorten van Arte bij Sommelsdijk het beste kunnen omschrijven.

van Rossum: behang van BN Walls

Bezoek de winkel

 

Grafisch, zacht of uitgesproken? Met de behangsoorten van BN Walls kun je allerlei kanten op. De veelzijdigheid van dit A-merk zorgt er ook voor dat de woonprofessionals van van Rossum in Sommelsdijk weglopen met BN Walls. Benieuwd of jouw favoriete behang ertussen zit? Laat je inspireren door de collectie van BN Walls.

Rebel Walls bij van Rossum

Bezoek de winkel

 

Rebel Walls

Creëer je interieur met de unieke murals van Rebel Walls.

Creëer je interieur met de unieke murals van Rebel Walls.
"Be a rebel and dare to make a difference"

Je kunt op meerdere manieren je Rebel Walls behang kiezen:
Kies een mural uit een stijlcollectie of kies een ontwerp van een internationale designer van het Design Forum.
Ook kun je een eigen foto uploaden en op de gewenste maat laten maken.
De murals van Rebel Walls kunnen allemaal worden aangepast naar de maat van je muren.
Durf jij het verschil te maken?!