Herooooo

VLOEREN BIJ VAN LOSENOORD, PUTTEN

Van Losenoord is dé vloer- en interieurspeciaalzaak voor Putten en omstreken (o.a. Voorthuizen, Nijkerk en Garderen).

Vloeren op maat bij van Losenoord  

De vloer is de fundering van je interieur. Wij maken een onderscheid in harde vloerbedekking zoals vinyl, laminaat, hout en PVC of zachte vloerbedekking zoals tapijt en karpetten. Ook traplopers en schoonloopmatten behoren hierbij tot de mogelijkheden. Voor elke ruimte de juiste vloer. Graag gaan wij het gesprek met jou aan om erachter te komen waar de vloer geplaatst gaat worden, wat voor een functie de vloer moet hebben, welk onderhoud je eraan wilt hebben en wat de ondervloer is. Op basis hiervan geven wij een passend advies met de bijbehorende productkeuzes. Alle vloersoorten in diverse kleurstellingen zijn op mooie stalen te aanschouwen in de winkel met uiteraard de mogelijkheid tot het lenen van een staal om in jouw eigen ruimte te kunnen bekijken. Onze stoffeerders komen desgewenst bij je langs voor het inmeten en/of het plaatsen van de vloer.

 

TAPIJT BIJ VAN LOSENOORD PUTTEN

Een weldaad voor uw voeten.

Bezoek de winkel

 

Je creëert jouw eigen unieke tapijt bij van Losenoord Putten. Ervaar de warmte, luxe en comfort van bijvoorbeeld hoogpolig tapijt. Daarnaast heeft tapijt een geluiddempende en isolerende werking. Bij van Losenoord Putten vind je tapijten van verschillende kwaliteiten: van een luxe, hoge pool tot een praktische, moderne bouclé.

Onze interieurspecialist neemt alle tijd om met je in gesprek te gaan over het meest geschikte tapijt.

 

PVC VLOEREN BIJ VAN LOSENOORD

Van Losenoord is ook specialist voor harde vloeren. PVC-vloeren zijn sterk en praktisch in het onderhoud.

Bezoek de winkel

 

Er is keus uit veel eigentijdse dessins; of je nu kiest voor een look van beton, hout of keramisch, je hebt een eigen stijl. PVC is verkrijgbaar in losse stroken of als click systeem. Door de lijmvrije verwerking is een PVC vloer snel te leggen en verhuisbaar.

Het is de perfecte 'blote voeten vloer' dankzij het elastische oppervlak.

 

Vinyl van Van Losenoord

Focus: de vinyl vloeren van Van Losenoord

Bezoek de winkel

 

Heb je er weleens over nagedacht om te kiezen voor een vinyl vloer in huis? In de meest hippe interieur zie je dit type vloer steeds vaker terugkomen. Geen idee welke vinyl vloer het beste past bij jouw interieur? Bij Van Losenoord nemen ze je graag mee in de wereld van vinyl, zodat je de vloer vindt die het beste bij jouw wensen aansluit.


LAMINAAT BIJ VAN LOSENOORD PUTTEN

Sfeervol laminaat voor iedere ruimte

Bezoek de winkel

 

De laminaatvloeren van Van Losenoord zijn met zorg gemaakt en trotseren moeiteloos de tijd. De krasbestendigheid is bovendien uitmuntend!

Dat maakt dat onze laminaatvloeren bestand zijn tegen de zwaarste beproevingen, zoals uitbundig spelende peuters en rondhollende huisdieren.

CONTACT
Van Losenoord Schilder - Stylist - Stoffeerder
Da Costastraat 33
3881 JD Putten
0341 35 25 15
info@losenoord.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Wil je door onze Interior Designers twee-wekelijks op de hoogte gehouden met nieuws over de laatste trends en inspiratie?

Ja, ik schrijf me in voor de Home Made By nieuwsbrief