Herooooo

VLOEREN BIJ VAN LOSENOORD, PUTTEN

Van Losenoord is dé vloer- en interieurspeciaalzaak voor Putten en omstreken (o.a. Voorthuizen, Nijkerk en Garderen).

EEN NIEUWE VLOER bij van Losenoord  

Een vloer is zoveel meer dan de grond onder je voeten. Het is de basis van je huis, het podium waarop het leven zich afspeelt. Van de eerste stapjes tot de laatste dans. Bij Van Losenoord Home Made By uit Putten, helpen wij je daarom graag bij het vinden van een vloer voor het leven. Of het nu om tapijt vloeren, laminaat vloeren, vinyl vloeren of PVC vloeren gaat, bij van Losenoord adviseren wij je graag. 

Benieuwd welke vloer perfect past in jouw huis? Onze interior designers kunnen jou tijdens een design date helpen met het vinden van de perfecte vloer.

HOME MADE BY_ VAN LOSENOORD - TAPIJT

Een weldaad voor uw voeten.

Bezoek de winkel

Tapijt is een warme, zachte vloer. Want niets is heerlijker dan ’s ochtends je bed uitstappen en aan je voeten de warmte van een zacht tapijt voelen. Naast de slaapkamer maak je bijvoorbeeld ook de zithoek lekker knus met mooie vloerbedekking of een groot vloerkleed. De keuze in tapijt is bij van Losenoord Home Made By uit Putten enorm. In materiaal, structuur, dikte, kleur en patroon. Hoogpolige tapijten zijn helemaal in. Dat loopt lekker en is extra warm. Wil je eenzelfde comfort evenaren met laagpolig tapijt? Dan zorgt een rubberen luxe ondertapijt voor extra zachtheid, geluiddemping en warmte-isolatie. Tapijt van Van Losenoord uit Putten wordt door onze eigen stoffeerders gelegd.

HOME MADE BY_ VAN LOSENOORD - PVC VLOEREN

Van Losenoord is ook specialist voor harde vloeren. PVC-vloeren zijn sterk en praktisch in het onderhoud.

Bezoek de winkel

Duurzaam, geluiddempend & onderhoudsarm: een Home Made By PVC vloer van Van Losenoord uit Putten is geschikt voor bijna alle ruimtes in huis. De nieuwste generaties PVC-vloeren zijn daarnaast mooier dan ooit, gaan extra lang mee én zijn erg goed te onderhouden. Geen wonder dat steeds meer mensen uit Putten, Ermelo, Nijkerk, Voorthuizen, Barneveld, Uddel en Garderen ontdekken dat dit type vloer vaak de ideale oplossing is.

VOORDELEN PVC VLOEREN

Comfortabel, stil & onderhoudsarm: een PVC-vloer is geschikt voor bijna alle ruimtes in huis. De nieuwste generaties PVC-vloeren van Van Losenoord uit Putten zijn daarnaast mooier dan ooit én komen met een groot aantal voordelen. Geen wonder dat steeds meer mensen ontdekken dat een vloer van PVC vaak de ideale oplossing is.

HOME MADE BY_ VAN LOSENOORD - LAMINAAT

Sfeervol laminaat voor iedere ruimte

Bezoek de winkel

De laminaatvloeren van Van Losenoord zijn met zorg gemaakt en trotseren moeiteloos de tijd. De krasbestendigheid is bovendien uitmuntend!

Dat maakt dat onze laminaatvloeren bestand zijn tegen de zwaarste beproevingen, zoals uitbundig spelende peuters en rondhollende huisdieren.

HOME MADE BY_ VAN LOSENOORD - VINYL

Focus: de vinyl vloeren van Van Losenoord

Bezoek de winkel

Met de Home Made By collectie vinyl vloeren hoef je je bij Van Losenoord uit Putten geen zorgen te maken over kleuren of prints, met de Home Made By collectie vinyl vloeren heb je een ruime keuze. Als je het alleen nog kent van vroeger, is het de hoogste tijd voor een update. De huidige vinyl vloeren zijn zoveel luxer en mooier geworden. Kom naar onze winkel in Putten, de stylisten van, Van Losenoord adviseren je graag over vinyl vloeren. Ervaar hetzelf.

VINYL VLOEREN COLLECTIE
Vinyl vloeren zijn helemaal terug van weggeweest. Bij Home Made By van Losenoord uit Putten hebben we diverse vinyl vloeren, je kunt dus altijd een ontwerp uitkiezen dat aansluit bij jouw smaak. Vinyl is onderhoudsvriendelijk en kan gemakkelijk met water worden gereinigd. Een trend vloer van dit moment is een betonlook vloer of visgraat vloer, beide zijn in onze Vinylvloer collectie verkrijgbaar.

VERSCHILLENDE SOORTEN VINYL  
Als je vinyl vloeren alleen nog kent van vroeger, is het de hoogste tijd voor een update. De huidige vinyl vloeren zijn zoveel luxer en mooier geworden. Diverse hout-, steen-, of unidecoren maken de keuze enorm.

HOME MADE BY_ VAN LOSENOORD - VLOERKLEED

Een vloerkleed maakt jouw woning helemaal af.

Bezoek de winkel

Een vloerkleed wordt ook wel een karpet genoemd en is ideaal om wat comfort en luxe aan je vlakke vloer toe te voegen. Het zorgt voor samenhang tussen verschillende meubelen en maakt bijvoorbeeld van je zithoek één geheel. Je kunt kiezen tussen een veelheid aan structuren en kleuren voor je karpet, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. De Stylisten van Van Losenoord uit Putten, zijn er gespecialiseerd om het perfecte karpet (vloerkleed) te selecteren voor jouw interieur en helpen je dan ook graag! 

Maak een afspraak

Heeft u vragen of wilt u advies?
Neem contact met ons op!

Boek een Design Date