BEHANG BIJ VAN LOSENOORD, PUTTEN

Van Losenoord is dé behang- en interieurspeciaalzaak voor Putten en omstreken (o.a. Voorthuizen, Nijkerk en Garderen).

Behang of glasweefsel aanbrengen op uw muren?

Behangen is hip en leuk. Of het nu gaat om effen behang, patroon behang of glasweefsel aanbrengen. De behangers van Van Losenoord Schildersbedrijf kunnen deze unieke producten voor u leveren en aanbrengen. Zo werken wij regelmatig met het traditionele behang maar ook vinyl behang, foto behang, behang in hout-look zoals bamboe behang, exclusieve wandbekleding op basis van textiel of vinyl en glasweefsel behang (scan).

Gespecialiseerd in glasweefsel (scan)

De laatste trend in wandbekleding is glasweefsel (scan) behang aanbrengen. Glasweefsel is van een hoogwaardige kwaliteit en heeft een speciale voorbehandeling ondergaan, hierdoor laat het zich zeer goed verwerken. Het is extra sterk en milieuvriendelijk en het kan zonder inweek tijd op de muren worden aangebracht. Doordat het kleine gebreken in de ondergrond verbergt, zal het resultaat altijd strak en glad zijn. Glasweefsel is prima toepasbaar als ondergrond, voor bijna elk type muurverf en verschillende andere verftechnieken. (Kalkverf, Krijtverf)

Kwaliteit behanger

Met het gebruik van hoogwaardige materialen doen wij geen concessies aan de kwaliteit wat de duurzaamheid van het resultaat ten goede komt. Wij hebben ruim 200 behangboeken van o.a; Eijffinger, BN Walls, Hooked on Walls, Dimago, Voca en Arte! Ons doel is tevreden klanten door kwaliteit en duidelijke afspraken maken en deze dan ook nakomen.

Waar behangen onze behangers:

De behangers, schilders – schilders – onderhoudsschilder- nieuwbouwschilders van het schildersbedrijf behangen, schilderen, spuiten muurverf en latex in: Putten, Nijkerk, Garderen, Voorthuizen, Ermelo, Harderwijk, Kootwijk, Ede, Scherpenzeel, Kootwijkerbroek, Nunspeet, Uddel, Elspeet, Vierhouten, Zeewolde,Almere, Barneveld, Amersfoort, Eemnes, Amsterdam, Naarden, Hilversum, Blaricum, Eemnes, Bilthoven, Soest, Laren, Bunschoten, Spakenburg en Den Bilt.

Behangen is een vak apart, wij nemen deze klus, graag uit handen!