Herooooo

BEHANG BIJ VAN LOSENOORD, PUTTEN

Van Losenoord is dé behang- en interieurspeciaalzaak voor Putten en omstreken (o.a. Voorthuizen, Nijkerk en Garderen).

Van Losenoord Behang / Wandbekleding


Vroeger werd behang rondom in de kamer op de muur geplakt voor de functionaliteit (isolerend en akoestiek) maar tegenwoordig is behang puur decoratief en worden sommige behang collecties zelfs wandbekleding genoemd, door de materialen en de uitstraling. Vaak wordt het gebruikt als eye catcher, door slechts één muur (of paneel) te bekleden met behang. Motieven als streep of bloem, uni’s, design, retro, trendy, vintage, pastel of multi-color, gedrukt of papier of vinyl, tot aaibaar wandtextiel met luxueuze uitstraling. Alles is mogelijk. Voor jong en oud! Ook digitaal fotobehang is erg populair. Hierbij maken wij gebruik van het fotoarchief van Shutterstock, echter jouw eigen (vakantie)foto laten drukken op kwaliteitsbehang kan uiteraard ook. Tevens behoren muurstickers van Kek Amsterdam ook tot onze collectie, hiermee kun je op een simpele manier al snel een leuke verandering aanbrengen in je interieur. Breng jouw eigen identiteit tot leven op de muur!

Wij bieden uiteenlopende nationale en internationale behangcollecties van onder meer Arte, Eijffinger, BN Wallcoverings, Hooked on Walls, Designers Guild, Sandberg, , Cole & Son, Esta Homes, Kek Amsterdam, Studio Ditte en Harlequin. Kom gerust langs in onze winkel om op je gemak de behangboeken door te bladeren. Is de keuze te overweldigend, dan gaan wij graag met jou in gesprek om een passend behang naar jouw wens te vinden! Een kleine sfeerimpressie van de verschillende mogelijkheden vind je hieronder.

Een aparte vermelding zijn wel de unieke stylepads van Dock Four en de panelen van Panel Wood. Met deze vormen van wandbekleding haal je écht iets.

PANEL WOOD BIJ VAN LOSENOORD

De collectie van Home Made By bij Van Losenoord 


Bezoek de winkel


De eigen behangcollectie van Van Losenoord is geïnspireerd op al het moois dat de natuur te bieden heeft. Geef jouw werkkamer met één van de behangsoorten van Van Losenoord een natuurlijke knipoog die je vervoert naar het bos. Of creëer met een behangrol in neutrale tint een sfeer van oneindigheid die doet denken aan een zandvlakte. Door met natuurlijke kleuren te werken, hoef je niet bang te zijn dat het te druk wordt. Benieuwd of jouw droombehang zich bevindt in de uitgebreide collectie van Van Losenoord? Neem een kijkje in deze speciaalzaak in Putten.

HOME MADE BY VAN LOSENOORD

Eijffinger bij Van Losenoord: tijdloze kwaliteit 


Bezoek de winkel

 

Van elegante behangsoorten in subtiele kleuren tot rollen waar je je ogen niet vanaf kunt houden – Eijffinger is niet zonder reden een grote naam binnen de interieurwereld. Met hun behangontwerpen hebben ze namelijk bijzonder veel interieurs voorzien van een stijlvolle update. Ook bij Van Losenoord zijn ze gek op deze bijzondere naam. Je vindt dan ook een uitgebreide collectie behangsoorten terug bij Van Losenoord in Putten.

EIJFFINGER BIJ VAN LOSENOORD

BN WALLCOVERINGS BIJ VAN LOSENOORD

ESTA BIJ VAN LOSENOORD

SHUTTERSTOCK BIJ VAN LOSENOORD

BEHANG VOOR KIDS BIJ VAN LOSENOORD

DOCK FOUR BIJ VAN LOSENOORD