Herooooo

BEHANG BIJ VAN LOSENOORD, PUTTEN

Van Losenoord is dé behang- en interieurspeciaalzaak voor Putten en omstreken (o.a. Voorthuizen, Nijkerk en Garderen).

Van Losenoord Behang / Wandbekleding

Vroeger werd behang rondom in de kamer op de muur geplakt voor de functionaliteit (isolerend en akoestiek) maar tegenwoordig is behang puur decoratief en worden sommige behang collecties zelfs wandbekleding genoemd, door de materialen en de uitstraling. Vaak wordt het gebruikt als eye catcher, door slechts één muur (of paneel) te bekleden met behang. Motieven als streep of bloem, uni’s, design, retro, trendy, vintage, pastel of multi-color, gedrukt of papier of vinyl, tot aaibaar wandtextiel met luxueuze uitstraling. Alles is mogelijk. Voor jong en oud! Ook digitaal fotobehang is erg populair. Hierbij maken wij gebruik van het fotoarchief van Shutterstock, echter jouw eigen (vakantie)foto laten drukken op kwaliteitsbehang kan uiteraard ook. Tevens behoren muurstickers van Kek Amsterdam ook tot onze collectie, hiermee kun je op een simpele manier al snel een leuke verandering aanbrengen in je interieur. Breng jouw eigen identiteit tot leven op de muur!

Wij bieden uiteenlopende nationale en internationale behangcollecties van onder meer Arte, Eijffinger, BN Wallcoverings, Hooked on Walls, Designers Guild, Sandberg, , Cole & Son, Esta Homes, Kek Amsterdam, Studio Ditte en Harlequin. Kom gerust langs in onze winkel om op je gemak de behangboeken door te bladeren. Is de keuze te overweldigend, dan gaan wij graag met jou in gesprek om een passend behang naar jouw wens te vinden! Een kleine sfeerimpressie van de verschillende mogelijkheden vind je hieronder.

Een aparte vermelding zijn wel de unieke stylepads van Dock Four en de panelen van Panel Wood. Met deze vormen van wandbekleding haal je écht iets.

De collectie van Home Made By bij Van Losenoord 


Bezoek de winkel

Home Made By Behang

De eigen behangcollectie van Van Losenoord is geïnspireerd op al het moois dat de natuur te bieden heeft. Geef jouw werkkamer met één van de behangsoorten van Van Losenoord een natuurlijke knipoog die je vervoert naar het bos. Of creëer met een behangrol in neutrale tint een sfeer van oneindigheid die doet denken aan een zandvlakte. Door met natuurlijke kleuren te werken, hoef je niet bang te zijn dat het te druk wordt. Benieuwd of jouw droombehang zich bevindt in de uitgebreide collectie van Van Losenoord? Neem een kijkje in deze speciaalzaak in Putten.

Hooked on Walls bij Van Losenoord

Kan jouw interieur wel een transformatie gebruiken? Maar behoort een complete verbouwing op dit moment niet tot de opties? Met het behang van Hooked on Walls – verkrijgbaar bij VAN LOSENOORD in Putten – kun je met een klein budget je complete interieur voorzien van een nieuwe uitstraling. Kies ervoor om alleen je schouw onder handen te nemen of voer de stijl juist door tot alle muren die jouw woonkamer rijk is. Neem een kijkje bij VAN LOSENOORD in Putten en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Kunstzinnig statement van Arte

Van 3D muurbekleding tot een grafisch behang in grafisch patroon – Arte staat voor de ultieme verfijning in muurbekleding. Niet voor niks dat de stylisten van VAN LOSENOORD dol zijn op de behangsoorten van Arte. Geef jouw robuuste Loft interieur een extra eigentijdse knipoog met dit bijzondere behang of maak jouw Erf interieur modern met een wand in grafisch patroon. 

EIJFFINGER BIJ VAN LOSENOORD: TIJDLOZE KWALITEIT 


Van elegante behangsoorten in subtiele kleuren tot rollen waar je je ogen niet vanaf kunt houden – Eijffinger is niet zonder reden een grote naam binnen de interieurwereld. Met hun behangontwerpen hebben ze namelijk bijzonder veel interieurs voorzien van een stijlvolle update. Ook bij Van Losenoord zijn ze gek op deze bijzondere naam. Je vindt dan ook een uitgebreide collectie behangsoorten terug bij Van Losenoord in Putten.

BN WALLCOVERINGS BIJ VAN LOSENOORD

SHUTTERSTOCK BIJ VAN LOSENOORD

BEHANG VOOR KIDS BIJ VAN LOSENOORD

DOCK FOUR BIJ VAN LOSENOORD