Herooooo

Van der Plas in Anna Paulowna: welke raamdecoratie kies jij?
Van houten jaloezieën tot strakke rolgordijnen – er valt een hoop te kiezen als het op raamdecoratie aankomt. Bovendien vraagt het ene type interieur weer om een andere soort raamdecoratie dan een andere woning. De jarenlange ervaring en expertise van Van der Plas in Anna Paulowna heeft ervoor gezorgd dat deze woonprofessionals precies weten wat wel en niet werkt. Wat de nieuwste ontwikkelingen zijn binnen deze productgroep? Waar je rekening mee moet houden tijdens het opmeten? De specialisten van Van der Plas hebben het antwoord op al je vragen.

De selectie rolgordijnen van Van der Plas

Bezoek de winkel

 

Rolgordijnen zijn al jaren populair in de interieurwereld. Niet verwonderlijk: stijlvolle varianten in moderne uitvoering volgen elkaar in rap tempo op. Bij Van der Plas zijn ze perfect op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit vlak. Zou je graag je keukenraam willen voorzien van een mooi rolgordijn? Of wil je de logeerkamer extra knus maken met een rolgordijn? De collectie die je bij Van der Plas in Anna Paulowna vindt, kan elke kamer voorzien van een stijlvolle uitstraling.

Van der Plas: specialist in vouwgordijnen

Bezoek de winkel

 

Het vouwgordijn wordt ook wel gezien als de klassieker onder de raamdecoratie. De prachtige stof in combinatie met de subtiele vouw voorziet ieder interieur van een traditionele knipoog. Kies voor één van de crèmekleurige exemplaren van Van der Plas – om deze uitstraling te ondersteunen. Past de moderne look beter bij jouw interieurstijl? Ook dan ben je bij Van der Plas aan het juiste adres. Door een vouwgordijn te kiezen in strakke stof en donkere tint, krijgt het vouwgordijn direct een eigentijds karakter. Ook in de afwerking zijn keuzes te maken waardoor jouw gordijn juist een moderne of meer klassieke uitstraling krijgt.

Duo-rolgordijnen van Van der Plas

Bezoek de winkel

 

In een licht interieur met veel ramen, kan het extra fijn zijn om het licht dat naar binnen komt te filteren. Dat is precies waarom de woonprofessionals van Van der Plas in Anna Paulowna graag werken met duo-rolgordijnen. Zo kun je op ieder moment van de dag zelf bepalen hoeveel licht je binnenlaat. Schakel de hulp van de stoffeerder van Van der Plas in om er zeker van te zijn dat je het juiste duo-rolgordijn kiest voor jouw interieur.

De voordelen van de verticale jaloezieën van Van der Plas

Bezoek de winkel

 

Bij een raampartij van groot formaat kunnen verticale jaloezieën een uitkomst zijn – ze geven de kamer immers een extra ruimtelijk karakter. Bij Van der Plas vind je verticale jaloezieën in alle soorten en maten. Geef jij de voorkeur aan een fris, licht interieur? Dan zijn de jaloezieën in helderwit een mooie optie. Voor een gevoel van warmte, zijn de jaloezieën in donkerbruin geschikt. Laat je inspireren door het rijke assortiment dat je vindt bij Van der Plas.

De mooiste horizontale jaloezieën vind je bij Van der Plas

Bezoek de winkel

 

Van het materiaal en de afwerking tot de kleur – als het op horizontale jaloezieën aankomt kun je een hoop kanten op. Maar hoe weet je zeker dat je de juiste keuze maakt voor jouw interieur? Dat de kwaliteit voldoet aan jouw eisen? En dat het licht straks op de juiste manier wordt gefilterd bij jou thuis? De woonspecialisten van Van der Plas hebben de meest uiteenlopende vragen voorbij horen komen en hebben altijd een passend antwoord. Benieuwd hoe de juiste horizontale jaloezieën jouw interieur kunnen complimenteren? Kom er achter samen met Van der Plas in Anna Paulowna.

Plisségordijnen van Van der Plas – pure perfectie

Bezoek de winkel

 

Wist je dat het plisségordijn in twee soorten uitvoeringen komt? Regulier en top down bottom up. Bij een regulier exemplaar zit de stof vast aan de rail, bij het top down bottom up systeem is dit niet het geval. Dat betekent dat het gordijn van boven naar beneden en andersom opent. Benieuwd wat de voordelen zijn van dit systeem? En welk type plisségordijn het beste past in jouw interieur? Laat je informeren door de woonprofessionals van Van der Plas in Anna Paulowna.

Het paneelgordijn van Van der Plas – gordijn of room divider?

Bezoek de winkel

 

Het paneelgordijn wint steeds meer terrein in interieurland. Je kunt dit type gordijn – verkrijgbaar in de meest uiteenlopende varianten bij Van der Plas in Anna Paulowna – namelijk voor meerdere doeleinden gebruiken. Niet alleen om het licht mee te filteren, maar ook om de ene ruimte in huis van de andere ruimte te scheiden. Oftewel: als een room divider. Is jouw woonkamer aan de ruime kant? Dan is het slim om te bekijken of een paneelgordijn jouw interieur kan perfectioneren.

Shutters bij van der Plas

Bezoek de winkel

 

Ideale zonwering om licht en privacy te regelen. Dat zijn shutters, ons paradepaardje, ofwel binnenluiken met verstelbare, horizontale lamellen. Je kunt ze kantelen, wegklappen en zelfs openen. Bijzonder functionele, stijlvolle én tijdloze raambekleding. En een passend pronkstuk bij elk raam en interieur. Shutters voor een badkamerraam, dakraam, hoekig of rond raam, draai-kiep-raam of ‘gewoon’ recht toe recht aan? Onze shutters passen altijd, van klein driehoek raam op zolder tot erker of brede schuifpui in de woonkamer. Maatwerk raamdecoratie is bij JASNO namelijk standaard. Daarnaast haal je met JASNO kwaliteit in huis, we geven zelfs levenslange garantie op onze shutters.

Welke shutters zijn er?

Alle shutters worden op maat gemaakt. Ze zijn leverbaar met of zonder verticale bedieningsstok. Verder kun je kiezen uit verschillende lamelmaten en diverse opties voor de bediening. Het opvallendste kenmerk van JASNO shutters valt niet op… : verzonken scharnieren. Deze scharnieren zie je niet, want ze zijn verborgen in de zijstijl van het shutter-paneel. Ze geven onze shutters een strakke, eigentijdse look en zijn ijzersterk.

Een einde aan slapeloze nachten met de horren van Van der Plas

Bezoek de winkel

 

Misschien wel de grootste ergernis ’s nachts: luidruchtige beestjes die je uit je slaap halen. Gelukkig bevat de collectie raamdecoratie van Van der Plas ook horren. Maak een einde aan onrustige avonden met een hor voor de deur of voor het raam.