Meubels & Woonaccessoires bij Van der Plas in Anna Paulowna

Van der Plas Woonprofessionals is dé woon- en interieurspeciaalzaak voor Anna Paulowna,  en omstreken (o.a. Den Helder, Oudesluis, Wieringerwaard, Callantsoog).

Bezoek de winkel

Meubels & woonaccessoires

Meubels zijn de trendobjecten in de woning. Waar er vroeger vaak voor praktisch en degelijk werd gekozen en de meubels minimaal 15 jaar moesten meegaan, wordt tegenwoordig de woonstijl (mede) bepaald door de meubels en worden bank, tafel of stoelen sneller vervangen om weer een nieuwe stijl neer te zetten. Ook wordt er nu vaker gekozen voor meer uitgesproken kleuren en opvallende materialen. Bijpassende woonaccessoires zoals plaids, kussens, kandelaars, lampen en vazen van Lifestyle brengt jouw persoonlijke woonstijl uiteraard nog meer tot leven.

Er is zoveel leuks te kiezen. Wij worden er altijd blij van als er een nieuwe collectie binnenkomt. Vrolijke kleuren maken een interieur heel anders, dan bijvoorbeeld zachte pastellen of vergrijsde kleuren. Accessoires maken een interieur af!

Van der Plas woonprofessionals heeft de woontrends verdeeld in drie verschillende basisstijlen: BARN, PARK en LOFT. Loop gerust even binnen in onze winkel en laat je inspireren door onze verschillende settings in deze drie woonstijlen of vraag hier onze gratis woonstijlgids aan.