VAN DELST
MENU
Van Delst in Boekel – dé verfspecialist

Van Delst in Boekel – dé verfspecialist

Van Delft is dé verf- en interieurspeciaalzaak voor Boekel en omstreken (o.a. Uden, Odiliapeel, Volkel, Handel en Venhorst).

Bezoek de winkel


Vind jouw verf bij Van Delst

Kleur is hartstikke bepalend voor de sfeer in huis. Daar zijn de woonspecialisten van Van Delst in Boekel het allemaal over eens. Waar een uitgesproken, diepe kleur een gevoel van warmte oproept, zijn het de lichte, zachte kleuren die we associëren met een fris interieur. Niet voor niks dat het hartstikke fijn kan zijn om het kleurenpalet in huis ieder seizoen te voorzien van een kleine transformatie. Bij Van Delst in Boekel vind je de meest uiteenlopende verven in de meest inspirerende kleuren, zodat jouw interieur elk seizoen een bijpassende sfeer ademt.Home Made By Van Delst verf: een collectie van topkwaliteit 


Geef je interieur een inspirerende uitstraling met de verf van Van Delst 


Bezoek de winkel

 

Door middel van kleuren kun je je interieur voorzien van een eigentijdse en persoonlijke stijl. En met de verfcollectie van Van Delst weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Ben je op zoek naar een lakverf, een muurverf of juist een krijtverf? De specialisten van Van Delst kunnen je alles vertellen over de verfcollectie van Home Made By.Sigma verf bij Van Delst

Kom erachter waarom Sigma favoriet is van de professionele schilder. 


Bezoek de winkel

 

Bij Sigma kennen ze de schilderswereld door en door. Kennis en ervaring vormen de basis van de kwaliteit van de verven van Sigma. Ook bij Van Delst werken ze graag met de verf van deze topkwaliteit. Je vindt dan ook een uitgebreid assortiment van de Sigma producten in deze speciaalzaak in Boekel. Ben je op zoek naar een primer? Of een kwalitatief hoogstaande gloss? Bij Sigma hebben ze zich verdiept in de wereld van de schilder. Het resultaat? Een serie kwalitatief hoogstaande producten waar ook de schilders van Van Delst graag mee werken. Stap binnen bij Van Delst en maak kennis met dit A-merk. 
Topkwaliteit van Boonstoppel bij Van Delst 


Bezoek de winkel

 

Bij Van Delst zijn ze altijd op de hoogte van de laatste trends. Zowel op het gebied van kleur als op technisch vlak. Ook het merk Boonstoppel weet precies wat er speelt op het gebied van verf. Niet alleen vind je hier de mooiste kleuren, ook als het aankomt op verfkwaliteit is Boonstoppel vooruitstrevend. Je kunt er dus zeker van zijn dat elk product ervoor zorgt dat je zo lang mogelijk van een nieuwe kleur kunt genieten. Kies jij ook graag voor kwaliteit? Maak bij Van Delst in Boekel kennis met de prachtige producten van Boonstoppel. Leuk om te weten: de producten van Boonstoppel kan de schilder van Van Delst voor je laten mengen in iedere gewenste kleur.