VAN DELST
MENU
Van Delst in Boekel: dé plek waar je de mooiste gordijnen vindt

Van Delst in Boekel: dé plek waar je de mooiste gordijnen vindt

Van Delft is dé gordijn- en interieurspeciaalzaak voor Boekel en omstreken (o.a. Uden, Odiliapeel, Volkel, Handel en Venhorst).

Bezoek de winkel


Vind jouw favoriete gordijnen bij Van Delst

DVan een klassiek gordijn tot een exemplaar in uitgesproken patroon – bij Van Delst in Boekel vind je de meest uiteenlopende gordijnsoorten. Wat ze met elkaar gemeen hebben? Ze komen allemaal in de hoogste kwaliteit. Kies voor een soepele, transparante stof om ervoor te zorgen dat er genoeg licht naar binnen komt of ga juist voor een stof van dikke kwaliteit, om het binnen extra warm te maken. Bij Van Delst zijn de mogelijkheden oneindig als het aankomt op raamdecoratie. Laat je informeren en inspireren in deze speciaalzaak in Boekel en vind zo het gordijn dat het beste past bij jouw interieur.

Van Delst kenmerkt zich door een verscheidenheid aan gordijnen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de collectie jouw stijl niet vertegenwoordigd. Zou je jouw smaak omschrijven als klassiek of juist modern? Creëer jij door middel van de juiste gordijnen rust of vind je het leuk als jouw uitgesproken karakter wordt geaccentueerd door een druk patroon? Laat je door Van Delst Boekel vervoeren naar een wereld waar je gordijnen vindt in de mooiste dessins.

Naast stijl kunnen de woonspecialisten van Van Delst je volop advies geven rondom materialen en montagetechnieken. Het maakt voor de uitstraling namelijk nogal wat uit; of je straks de naden van je gordijn wel of niet ziet. Ook de wijze waarop jouw gordijn aan een roede vastzit, is bepalend voor de sfeer. Het plaatsen van de roede wordt door veel mensen graag uitbesteed. Het is immers een specialistische klus. Zou jij naast het inwinnen van informatie ook graag iemand willen inschakelen voor het bevestigen van jouw gordijnen? De stoffeerder van Van Delst helpt je maar al te graag. Stap binnen bij Van Delst in Boekel en laat je informeren en inspireren.