Arte bij Vaessen in Maasbree

Arte gesofistikeerde muurbekleding

Arte is een gepassioneerd designer & fabrikant van gesofistikeerde muurbekleding.
De onderneming, eigendom van de familie Desart, is al sinds 1981 actief. De muurbekledingen van Arte sieren de muren van zowel residentiële interieurs als projectinrichtingen in meer dan 80 landen overal ter wereld.

Elk jaar creëert een intern team van ervaren ontwerpers verscheidene nieuwe collecties. Deze nieuwe producten moeten niet alleen vernieuwend en trendbepalend zijn, maar ook van superieure kwaliteit. Er wordt daarom heel wat tijd geïnvesteerd in research: Arte is voortdurend op zoek naar nieuwe productiemethoden en kwaliteitsvolle materialen. Dit verklaart waarom het ontwerpen van een nieuwe collectie makkelijk meer dan een jaar in beslag kan nemen.

 

Arte bij Vaessen in Maasbree

Vaessen Wonen in Maasbree is een behang professional die je graag kennis laat maken met het behang van Arte. Deskundige adviseurs en stylistes helpen je graag bij elke interieuvraag.

Hooked on Walls- Een merk van Arte

Een designer behangmerk
Soms gedurfd, vaak verrassend en altijd net dat tikje anders. HookedOnWalls is een designer behangmerk met een uitgesproken eigen stijl, smaakvol en tegelijk toegankelijk. De dessins zijn ruim toepasbaar, zowel in privé interieurs als binnen de projectmarkt. In het uitgebreide aanbod vindt iedereen behang naar z’n smaak.

Ontwerpen met oog voor detail
De collecties worden ontworpen door een team ervaren designers. Zij volgen de ontwikkelingen in interieur en mode niet alleen, ze lopen er ook op vooruit en staan zo aan de basis van nieuwe trends. Elk nieuw ontwerp wordt gecreëerd met oog voor de kleinste details en ook het kleurenpalet van nieuwe collecties wordt met veel zorg uitgewerkt. Geen wonder dus dat (interieur) designers zo graag met HookedOnWalls werken.

Een merk van de Arte groep
HookedOnWalls bestaat intussen ruim 10 jaar. Het is een merk van de Arte groep, een Europese ontwerper en fabrikant van high-end muurbekleding met België als thuisbasis. Arte werd opgericht in 1981 en heeft intussen wereldwijd een stevige reputatie opgebouwd wat kwaliteit, technische kennis, service en innovatie betreft.

Hooked on walls bij Vaessen in Maasbree
Hooked on walls bij Vaessen in Maasbree

Welk behang past in jou interieur?

Voor interieuradvies en vragen over behang helpen we je graag. Maak een afspraak met onze creatief adviseur of kom langs in de winkel.

MAAK EEN AFSPRAAK