Kinderkamers in Heemstede

Deze klant heeft onze hulp ingeschakeld bij het opknappen van de bovenste verdieping van hun vrijstaande woning. Op deze verdieping zijn de kinderkamers van beide dochters gelegen.

ONZE INTERIOR DESIGNER OVER DIT ONTWERP

De jongste dochter is een vrolijke meid. Dit wil ik terug laten komen in de uitstraling van haar slaapkamer door het gebruik van gezellige prints en zachte kleuren. Ik adviseerde om te werken met een kleurrijke mural van Creative Lab Amsterdam: Sanny & Charlie. Een lieflijk kinderdessin met dieren, kleurrijke bloemen en andere elementen. Alle andere muren rondom zijn in de bijpassende verfkleur Cromarty van Farrow & Ball geschilderd. Deze neutrale tint brengt een gedempte zachtheid en zorgt daarmee voor een cozy effect. Het klassieke kastje heeft een nieuw leven gekregen door hem te schilderen in de ingetogen gele kleur Hay van Farrow & Ball.

De tweede slaapkamer op de verdieping is een warme tienerkamer geworden voor de oudste dochter. Hier kies ik voor een rustgevende vergrijsde groentint als basiskleur: French Gray van Farrow & Ball. Dit in combinatie met het ietwat stoere Twist behang van Eijffinger. Dit behang heeft een vriendelijk dessin met een speels lijnenspel. Door het behang achter het bed te plaatsen geeft dit het effect van een knus hoekje als je in bed ligt. De kast en het bed zijn in de bijpassende donkere vergrijsde groentint geschilderd: Pompeian Ash van Little Greene.

Om de kamers op deze verdieping met elkaar te verbinden, heb ik gekozen voor een wederom een behang uit de Twist collectie van Eijffinger. Dit behang is een tikje retro en brengt door de terra kleur en abstracte vormen deze ruimte gelijk tot leven.

WIL JIJ OOK PERSOONLIJK INTERIEURADVIES?

BOEK EEN DESIGN DATE