Jaren '60 woning in Heemstede

Deze klant is woonachtig in Heemstede in een jaren’60 huis welke voor onze komst een update heeft gehad. De nieuwe PVC vloer en pas gestucte wanden zorgden voor een heel lichte woning. Dit is uiteraard een prima basis, maar er miste echter wel sfeer in zowel de woonkamer alsook de slaapkamer. De klant voelt zich thuis in een tijdloos, rustig interieur met natuurlijke tinten. Kleur mag worden toegepast, maar mag liever niet te overheersend.  

ONZE INTERIOR DESIGNER OVER DIT ONTWERP

Mijn advies om meer sfeer te creëren in een rustig en kalm interieur is door de toepassing van natuurlijke kleuren, zoals Old White (Farrow & Ball) en de groentint Mos op de muren, gecombineerd met een behang. Veel behangsoorten zijn verkrijgbaar in een lichte tint, waarbij het vooral de structuur is die de sfeer maakt in de ruimte.  
 
Het behang New Wave (Hooked on Walls) dat gekozen is voor de hal geeft gelijk een warm welkom bij binnenkomst. Dit tegeldessin in een zachte kleur heeft een subtiele glans en biedt daardoor een luxe uitstraling. Het gebladerte behang Manilla (ARTE) haalt duidelijk de natuur naar binnen en werkt mooi als blikvanger bij de eettafel. In de slaapkamer is gekozen voor het behang Selva (ARTE). Dit behang is geïnspireerd op de bananenplant en geeft een luxueuze en exotische uitstraling aan deze ruimte.

WIL JIJ OOK PERSOONLIJK INTERIEURADVIES?

BOEK EEN DESIGN DATE