Meubels & woonaccessoires bij Ree, Heemstede

Ree is dé meubel- en interieurspeciaalzaak voor Heemstede en omgeving
(o.a. Haarlem, Overveen, Aerdenhout, Bentveld).

Bezoek de winkel

Barn Park Loft

BARN, PARK en LOFT bij REE

Meubels zijn de trendobjecten in de woning. Waar er vroeger vaak voor praktisch en degelijk werd gekozen en de meubels minimaal 15 jaar moesten meegaan, wordt tegenwoordig de woonstijl (mede) bepaald door de meubels en worden bank, tafel of stoelen sneller vervangen om weer een nieuwe stijl neer te zetten. Ook wordt er nu vaker gekozen voor meer uitgesproken kleuren en opvallende materialen. Bijpassende woonaccessoires zoals plaids, kussens, kandelaars, lampen en vazen van Lifestyle en Braxton Interiors brengen de jouw persoonlijke woonstijl uiteraard nog meer tot leven.

Home Made By_REE heeft de woontrends verdeeld drie in verschillende basisstijlen: PARK, BARN en LOFT. Loop gerust even binnen in onze winkel en laat je inspireren door onze verschillende settings in deze drie woonstijlen of vraag hier onze gratis woonstijlgids aan.

 

Woonstijl Barn bij Ree

Bij de woonstijl Barn wisselen we vrolijke accentkleuren zoals groen en geel af met schaduwkleuren in de blauwgroene sfeer of zachte terracottakleur. Ook decoratieve tegelmotieven doen dit seizoen hun opmars. Dit zien we terug in diverse soorten behang, textiel en accessoires. Het botanische sfeertje is absoluut geen kortstondige hype – we blijven rustig binnenshuis “tuinieren”. Tot slot maakt het contrast tussen stoer en fragiel zijn intrede. Meubels in ruige materialen zoals aardewerk en sisal zetten we naast de meest verfijnde accessoires. 

Benieuwd hoe je de Barn stijl in huis haalt? Onze schilder, stoffeerder of stylist helpt je graag op weg! 

Bezoek de winkel

 

Woonstijl PARK bij Ree

In de woonstijl Park laten we dit seizoen veel blauw zien, want blauw blijft! Deze kleur geeft een stoer en krachtig resultaat. Houd het subtiel door blauw te laten terugkomen in transparante stoffen of maak juist een statement door te kiezen voor stevig blauw in je accessoires. De tinten wit en grijs zorgen voor rust. In de Park stijl zien we ook een meer luxe variant terugkomen; door blauw te combineren met accenten in rood en goud. In de Park stijl wordt gespeeld met licht en schaduw. Deze woonstijl komt tot leven door de toevoeging van reliëf en volume.

Bezoek de winkel

 

Woonstijl LOFT bij Ree

Binnen de woonstijl Loft zijn de termen hard en zacht goed vertegenwoordigd. Hard door het gebruik van materialen als beton, steen, metaal en de aanwezigheid van duidelijke dessins, cactussen en vetplanten. De stijl krijgt een zacht randje door schildereffecten en accessoires toe te voegen. Tegenover koude kleuren zoals wit, grijs en zwart zetten we zachte tinten voor extra warmte. Binnen de woonstijl Loft wordt er veel gespeeld met schaduwpatronen die worden gecreëerd door middel van de juiste raamdecoratie.

Bezoek de winkel