Engelse Verf bij Ree, Heemstede

Ree is dé verf- en interieurspeciaalzaak voor Heemstede en omgeving
(o.a. Haarlem, Overveen, Aerdenhout, Bentveld)

Bezoek de winkel

Farrow & Ball | Little Greene | Painting the past

Engelse Verfmerken bij Ree

De klant uit Heemstede en wijde omgeving weet Ree al reeds jaren te vinden als exclusieve dealer van bekende Engelse verfmerken, elk met hun eigen kenmerken en bijzondere kleurenpalet. Vaak met traditionele kleuren en een mooie geschiedenis. Verf met een verhaal én met een unieke uitstraling. Alle kleurenstalen van deze merken zijn handgeschilderd, waardoor er een realistisch beeld van de kleur wordt weergegeven. Tevens bieden al deze merken kleine testpotjes (samplepots) waarmee je de kleur in je eigen ruimte eerst kunt uitproberen.

Kom gerust langs in onze winkel, wij helpen je graag een juiste product- en kleurkeuze te maken.

Bekijk ook de professionele verfmerken zoals o.a. Sigma, Sikkens, Flexa Pure en Home Made By_
en de decoratieve verfmerken Pure & Original en PUUR 

Farrow & Ball verf bij Ree

Authentieke Engelse verf met zachte en ultiem diepe uitstraling.

Farrow & Ball beschikt over een volledig assortiment van traditionele en moderne krijtverven. Hun kwalitatief hoogstaande verven staan wereldwijd bekend om hun ongeëvenaarde kleurdiepte. Deze kleurdiepte wordt bereikt doordat Farrow & Ball als laatste verfproduct nog geproduceerd wordt op authentieke Engelse wijze. Door het gebruik van 30% meer pigment in de structuur krijgen de kleuren een zachte en diepe uitstraling, die bij wisselend lichtinval steeds anders reflecteert. Verven van Farrow & Ball worden gemaakt om huizen over de hele wereld sfeer te geven, hiervoor is een kleurenpalet van 132 zorgvuldig geselecteerde kleuren beschikbaar. Farrow & Ball onderscheidt zich doordat alleen de allerbeste kwaliteit goed genoeg is. Al hun verf is gebaseerd op water. Dit weerspiegelt de sterke betrokkenheid van Farrow & Ball bij het milieu. De producten van F&B kenmerken zich door de manier van verwerken.

 

Little Greene verf bij Ree

Britse verf met prachtige kleurdiepte en hoge dekkracht.

The Little Greene Paint biedt door hun mengmachine de mogelijkheid om verf met diepe kleur en ingetogen uitstraling in honderden kleuren te laten mengen. Sinds begin 2012 heeft The Little Greene een nieuwe lijn gelanceerd genaamd The Retrospectives met kleuren van de jaren '60 en '70.

Painting the past verf bij Ree

Unieke krijtemulsies in de kleuren van vroeger.

Painting the Past is een trendy verfmerk die bekend staat om zijn uiteenlopende kleuren met matte uitstraling (krijtverf).

De authentieke verf van Painting the Past bevat emulsies met veel krijt. Dat maakt deze verf veel matter dan de gebruikelijke verf en heeft daardoor een zachtere uitstraling en zal minder snel vervelen. Kleuren van vroeger, maar volledig beantwoordend aan de gebruikerseisen van nu: gemakkelijk te verven, afwasbaar en overschilderbaar. De handgeschilderde kleurenstalen in onze winkel laten zien hoe de verf echt opdroogt en hoe de kleuren onderling te combineren zijn, eventueel met persoonlijk advies van onze medewerkers.

Naast de krijtmatte muurverf, de mat en zijdemat watergedragen houtverf heeft Painting the Past ook Paste Wax (in 7 tinten) en de bijzondere Rustic@ kalkverf in haar assortiment.

Pure & Original verf bij Ree

De verfspecialist van Ree in Heemstede adviseert u graag over de meest geschikte Pure & Original verfsoort voor jouw klus.

Pure & Original verven worden gemaakt met respect voor mens en natuur.

Alleen de beste grondstoffen en natuurlijke pigmenten worden gebruikt in België voor het maken van deze verf, die daarmee voldoet aan de wettelijke milieueisen. Pure & Original heeft een uitgebreide collectie binnen- en buitenverven in 140 verschillende kleuren, zoals kalkverf, krijtverf, Marrakech (tadelact uitstraling), houtverf, kalei en floorpaint. In onderstaand PDFdocument vind je een overzicht van de kleuren met bijbehorende benamingen. Echter de handgeschilderde kleurstalen met de échte uitstraling van de krijtverf en kalkverf zijn te bewonderen in onze winkel, waarbij wij jou graag voorzien van kleuradvies op maat.

Bezoek de winkel