REE
MENU

Decoratieve verf bij Ree, Heemstede

Ree is ruim 65 jaar dé verf- en interieurspeciaalzaak voor Heemstede en omgeving
(o.a. Haarlem, Overveen, Aerdenhout, Bentveld).

Decoratieve verf(technieken)

Ree heeft de gangbare decoratieve verven zoals magneetverf, schoolbordenverf, beamerverf en spuitbussen in het assortiment. En als zijnde dé verfspeciaalzaak in Heemstede biedt Ree als exclusieve wandafwerking ook de decoratieve verfmerken Pure & Original en PUUR kleur. Creëer hiermee je eigen identiteit op de muur! Unieke structuur. Unieke toepassing. Unieke kleuren. Unieke uitstraling.

PURE & ORIGINAL verf bij Ree

Minerale pigmenten voor een rustieke uitstraling.

krijtverf en kalkverf

De krijtverf en kalkverf van het hoogstaande merk Pure & Original is verkrijgbaar bij Ree in Heemstede: muurverf, vloerverf, gevelverf als kalei en lakken, alsook de producten ter voorbereiding of afwerking zoals ontvetter, primers, sealers, wax en kalkzeep. De verven van Pure & Original worden gemaakt met respect voor de natuur. Alleen de allerbeste natuurlijke pigmenten en grondstoffen worden gebruikt. De verf wordt geproduceerd op authentieke wijze en gekleurd met 100% minerale pigmenten. De verfsoorten van Pure & Original hebben een schitterende kleur en een prachtige uitstraling.

 

Marrakech Walls

Met het product Marrakech Walls van Pure & Original geef je de muren een stoere betonlook of de exclusieve Tadelakt look. Een stoere of juist een luxueuze sfeer in de woning? Aan jou de keuze. 

Bij het aanbrengen van de verf kun je diverse eindresultaten behalen:

- Een afwerking met subtiele kleurnuance met één laag Marrakech Walls.
- Extra diepte en reliëf met twee lagen Marrakech Walls.
- Tadelakt look met zachte glans als afgewerkt met Kalkzeep of in hoogglans met de Italian Wax.
- Waterafstotend en afwasbaar na verzadiging met de Dead Flat Eco Sealer.
- Een super hoogglans door de Italian Wax te gebruiken.

Daarnaast zijn er nog veel andere mogelijkheden. De techniek die gebruikt wordt, is van invloed op de uiteindelijke kleur, uitstraling, glans en structuur. Kom gerust langs in onze winkel, zodat wij persoonlijk advies kunnen geven, voorbeelden kunnen tonen en eventueel referenties kunnen geven van specialisten om de verf te laten toepassen.

 

PUUR verf bij Ree

Italiaanse verf laat wanden leven

PUUR kleur is een Italiaans verfmerk met passie voor decoratieve wandafwerking en in het bijzonder de effecten die met kleur en structuur mogelijk zijn.
Oxido (roestverf) geeft hetzelfde verweerde effect als dat van metaal; aangetast door de tijd. Breng hiermee een stukje verleden in je interieur of maak een statement met een ruige industriële look.
Coloro & oro is een licht gestructureerde metallic verf in 105 kleuren in combinatie met een vleugje goud. Deze dient kriskras met de blokkwast te worden aangebracht, dit zorgt voor een nonchalant en levendig effect.
La Via Lattea is een matte muurverf en bevat verfijnde glitterflakes wat voor een sprankelend effect op de muur zorgt en is verkrijgbaar in 104 kleuren.
La Casa dei Sogni is een verf voor wandafwerking in een authentieke, Italiaanse stijl met keuze uit ingetogen kleurschakeringen of juist een uitbundige en gedurfde stijl. Voor een betonachtige tekening kies je voor Trasparenze La Casa dei Sogni.

Het grootse effect van deze speciale decoratieve muurverven zit vooral in de toepassing hiervan. Wij adviseren je graag over de applicatiemogelijkheden en inspireren je in onze winkel. Laat je deze verfklus liever over aan een specialist, dan hebben wij hier de juiste referenties voor.

Bezoek de winkel