BEHANG bij Ree, Heemstede

Ree is dé behang- en interieurspeciaalzaak voor Heemstede en omgeving
(o.a. Haarlem, Overveen, Aerdenhout, Bentveld).

Bezoek de winkel

ARTE BN WALLCOVERINGS COLE & SON EIJFFINGER ELITIS ESTA HOME FARROW & BALL KEK AMSTERDAM LITTLE GREENE SHUTTERSTOCK VOOR KIDS DOCK FOUR PANEL WOOD

Ree Behang/Wandbekleding

Vroeger werd behang rondom in de kamer op de muur geplakt voor de functionaliteit (isolerend en akoestiek) maar tegenwoordig is behang puur decoratief en worden sommige behang collecties zelfs wandbekleding genoemd, door de materialen en de uitstraling. Vaak wordt het gebruikt als eye catcher, door slechts één muur (of paneel) te bekleden met behang. Motieven als streep of bloem, uni’s, design, retro, trendy, vintage, pastel of multi-color, gedrukt of papier of vinyl, tot aaibaar wandtextiel met luxueuze uitstraling. Alles is mogelijk. Voor jong en oud! Ook digitaal fotobehang is erg populair. Hierbij maken wij gebruik van het fotoarchief van Shutterstock, echter jouw eigen (vakantie)foto laten drukken op kwaliteitsbehang kan uiteraard ook. Tevens behoren muurstickers van Kek Amsterdam ook tot onze collectie, hiermee kun je op een simpele manier al snel een leuke verandering aanbrengen in je interieur. Breng jouw eigen identiteit tot leven op de muur!

Wij bieden uiteenlopende nationale en internationale behangcollecties. Kom gerust langs in onze winkel om op je gemak inspiratie op te doen. Is de keuze te overweldigend, dan gaan wij graag met jou in gesprek om een passend behang naar jouw wens te vinden! Een kleine sfeerimpressie van de verschillende mogelijkheden vind je hieronder.

Een aparte vermelding zijn wel de unieke stylepads van Dock Four en de panelen van Panel Wood. Met deze vormen van wandbekleding haal je écht iets unieks in huis.

 

 

ARTE bij Ree

 

BN WALLCOVERINGS bij Ree

 

COLE & SON bij Ree

 

EIJFFINGER bij Ree

 

ELITIS bij Ree

 

ESTA HOMES bij Ree

 

FARROW & BALL bij Ree

 

KEK AMSTERDAM bij Ree

 

LITTLE GREENE bij Ree

 

SHUTTERSTOCK bij Ree

 

BEHANG VOOR KIDS bij Ree

 

DOCK FOUR bij Ree

 

PANEL WOOD bij Ree