BEHANG

 

BEHANG/WANDBEKLEDING

Vroeger werd behang rondom in de kamer op de muur geplakt voor de functionaliteit (isolerend en akoestiek) maar tegenwoordig is behang puur decoratief en worden sommige behang collecties zelfs wandbekleding genoemd, door de materialen en de uitstraling. Vaak wordt het gebruikt als eye catcher, door slechts één muur (of paneel) te bekleden met behang. Motieven als streep of bloem, uni’s, design, retro, trendy, vintage, pastel of multi-color, gedrukt of papier of vinyl, tot aaibaar wandtextiel met luxueuze uitstraling. Alles is mogelijk. Voor jong en oud! Ook digitaal fotobehang is erg populair. Hierbij maken wij gebruik van het fotoarchief van Shutterstock, echter jouw eigen (vakantie)foto laten drukken op kwaliteitsbehang kan uiteraard ook. Tevens behoren muurstickers van Kek Amsterdam ook tot onze collectie, hiermee kun je op een simpele manier al snel een leuke verandering aanbrengen in je interieur. Breng jouw eigen identiteit tot leven op de muur!

Wij bieden uiteenlopende nationale en internationale behangcollecties van onder meer Arte, Eijffinger, BN Wallcoverings, Hooked on Walls, Designers Guild, Sandberg, Elitis, Little Greene, Farrow & Ball, Cole & Son, Esta Homes, Kek Amsterdam, Studio Ditte en Harlequin. Kom gerust langs in onze winkel om op je gemak de behangboeken door te bladeren. Is de keuze te overweldigend, dan gaan wij graag met jou in gesprek om een passend behang naar jouw wens te vinden! Een kleine sfeerimpressie van de verschillende mogelijkheden vind je hieronder.

Een aparte vermelding zijn wel de unieke stylepads van Dock Four en de panelen van Panel Wood. Met deze vormen van wandbekleding haal je écht iets unieks in huis.

 

ARTE

BN WALLCOVERINGS

COLE & SON

EIJFFINGER

ELITIS

ESTA HOMES

FARROW & BALL

KEK AMSTERDAM

LITTLE GREENE

SHUTTERSTOCK

BEHANG VOOR KIDS

DOCK FOUR

PANEL WOOD