MENU
Home made by onderhoud vouw gordijnen

Onderhoud vouwgordijnen

Het wassen of reinigen  van de Home Made By vouwgordijnen is vrij eenvoudig. Onze vouwgordijn stoffen zijn wasbaar en nagenoeg krimpvrij. Houd het vouwgordijn stofvrij met een plumeau of een (niet statische) doek. Door het vouwgordijn regelmatig met een een meubelborstel te zuigen, zorg je ervoor dat ze veel langer fris en schoon blijven.

Voor informatie over het onderhoud van vouwgordijnen kun je altijd terecht in onze winkel. Onze vakspecialisten informeren je graag.

Vouwgordijnen wassen

Wil je hem echt goed reinigen? Haal de stof eenvoudig los via het klittenband. Verwijder de baleinen (dwarslatjes) uit de stof en maak de koorden los.

Was je vouwgordijn zelf op 30 graden, het liefst zonder centrifuge en anders op de laagste stand. Om verkleuring te voorkomen raden we je aan om geen waspoeder of te veel wasmiddel te gebruiken.

Je kunt je vouwgordijn ook naar de stomerij brengen voor een grondige reiniging. Reinig met mate om de kwaliteit van je vouwgordijn hoog te houden en nog lang van je producten te kunnen genieten.

LET'S DESIGN TOGETHER

Boek een design date


Geen artikelen gevonden.