MENU
Home Made by plisse gordijnen installatie

Installatie van plissé gordijnen

De afwerking van raamdecoratie is essentieel voor de uitstraling van jouw ruimte. Dat is één van de redenen dat wij voor de installatie van plissé gordijnen, altijd adviseren om de hulp in te schakelen van onze vakspecialist. Dit type raamdecoratie is verkrijgbaar in het 'top-down & bottom-up' systeem. Dit houdt in dat je de gordijnen zowel via de onderzijde als de bovenzijde kunt openen en dus zelf de lichtinval in huis kunt bepalen. Het installeren van plissé gordijnen is een specialistische klus, daarom adviseren wij om dit altijd over te laten aan onze professionele vakspecialist. Bekijk alle installatie- en bedieningsmogelijkheden:

Installatie plissé gordijnen

Vrijhangend model
Het vrijhangende plissé- of dupli- gordijn is het meest gangbare model voor vaste rechte ramen.

Ingespannen model
Voorkom dat je plissé- of dupligordijn gaat klapperen, door te kiezen voor een ingespannen model. Ze zijn eenvoudig achter de raamknoppen langs te bewegen. Het ingespannen model met eindlooskoord (L) is alleen mogelijk voor niet-hellende ramen.

Optrekkoord
Het optrekkoord kan naar keuze links of rechts geplaatst worden. Bij een model met twee bedieningskoorden heb je zowel links als rechts een koord. Optioneel kan het optrekkoord extra uit de kant worden geplaatst.

Comfortkoord
Dit comfortabele bedieningssysteem maakt gebruik van een intrekbaar koord- mechanisme en is daardoor eenvoudig te bedienen. De bediening kan naar keuze links of rechts worden geplaatst. Bij een model met twee bedieningskoorden heb je zowel links als rechts een koord (alleen bij 32 mm plissé).

Eindlooskoord
Het eindlooskoord is zeer geschikt voor grotere stofoppervlaktes. Het koord kan naar keuze links of rechts worden geplaatst.

Bedieningsgreep
Het bedieningsprofiel heeft een metalen bedieningsgreep. Op aanvraag kunnen twee bedieningsgreepjes worden toege- past.

Bedieningsstok
Voor het bereiken van hooggelegen ramen is de bedieningsstok een handige optie. Geef op je bestelformulier aan of en voor welke producten je een bedieningsstok wenst. Er wordt dan een transparante bedieningsgreep toegepast die geschikt is voor bediening met de bedieningsstok.

 

LET'S DESIGN TOGETHER!

boek een design date


lichtdoorlatend 20

lichtdoorlatend 20

Plissegordijnen

Plissegordijnen