Home Made By houten jaloezieën installatie

Installatie houten jaloezieën

We bieden voor elke raamsituatie passende raamdecoratie. Hieronder vind je ons advies voor verschillende raamsituaties. Het installeren van houten jaloezieën is een specialistische klus, daarom adviseren wij om dit altijd over te laten aan onze professionele vakspecialist. 

Toepassingsmogelijkheden

Afstandsteunen

Wil je jouw jaloezie plaatsen op een raam, maar zitten uitstekende onderdelen zoals handgrepen of raamknoppen in de weg? Plaats je jaloezie dan met afstandsteunen.

• Leverbaar voor de lamelbreedte 25 mm.
• De afstandsteunen worden uitgevoerd in de kleur wit.
• De steunen zijn uitschuifbaar van 60 tot 108 mm.

Home Made By houten jaloezieën installatie

Elektrische bediening

Je bedient met één druk op de knop één of meerdere houten jaloezieën. Ook op moeilijk bereikbare plaatsen. Kies je tevens voor een tijdschakelaar, dan gaan bijvoorbeeld de houten jaloezieën ’s ochtends omhoog en ’s avonds automatisch omlaag. Daarnaast is het mogelijk om je houten jaloezie te bedienen met een PC, tablet of smartphone, in combinatie met TaHoma, een draadloos bedieningssysteem van Somfy.

Bedrade en draadloze systemen

Lamelbreedtes 50, 65 mm

Deze houten jaloezieën worden geleverd met een 230 V RTS motor met ingebouwde ontvanger.

Bedrade systemen: Lamelbreedtes 50, 65 mm

Deze houten jaloezieën worden geleverd met een 230 V motor.

Domoticasysteem TaHoma®

Het is mogelijk om houten jaloezieën te bedienen met het domoticasysteem TaHoma van Somfy. Hiermee kun je de jaloezie bedienen met een tablet, smartphone of PC vanaf waar je ook bent. Zelfs vanaf je werk- of vakantieadres. Je kunt met TaHoma verschillende scenario’s maken en deze kun je instellen en af laten spelen op elk moment.

TaHoma is een kleine box die je eenvoudig installeert. Je verbindt TaHoma met het lichtnet en je internetmodem. Alle communicatie met TaHoma verloopt via een beveiligde server van Somfy. Deze server is net zo veilig als internet- bankieren.

RTS Bedieningsmogelijkheden

• Afstandsbediening

De afstandsbediening is verkrijgbaar met 1, 4 en 16 kanalen. Met de 1-kanaals afstandsbediening bedien je één of meerdere producten tegelijk. Heb je meerdere producten, dan raden wij je de 4- of 16-kanaals afstandsbediening aan, waarmee je de producten tegelijk maar ook onafhankelijk van elkaar kunt bedienen. Voor extra bedieningscomfort kun je kiezen voor de afstandsbediening met scrollfunctie. Met deze afstandsbediening kun je de lamellen eenvoudig laten kantelen door middel van het scrollwieltje.

• Afstandsbediening met tijdschakelaar

De 6-kanaals afstandsbediening heeft een dubbele functie.Het is een afstandsbediening én tijdschakelaar in één. Je kunt producten hiermee gelijktijdig laten functioneren, maar ook individueel. Daarnaast is het mogelijk om de raamdecoratie op elk gewenst tijdstip te laten openen of sluiten door het instellen van de tijdschakelaar.

• Wandschakelaar

De wandschakelaar is verkrijgbaar op het formaat van een wandcontactdoos.

• Zon- en temperatuursensor

De zon- en temperatuursensor bestuurt je houten jaloezie
op zonlicht. Deze sensor speelt in op de zonlichtsterkte en temperatuur en zorgt zo voor warmtewering. De sensor laat de jaloezie bijvoorbeeld zakken als de zonsterkte eventueel in combinatie met de temperatuur te hoog is en gaat automatisch weer omhoog als de zonsterkte afneemt. De sensor wordt met een zuignap op de ruit of vensterbank bevestigd. De sensor is draadloos en werkt op batterijen.

 

LET'S DESIGN TOGETHER!