Filter
Raamdecoratie
ARTIKELEN


Raamdecoratie
ARTIKELEN


Home made by installatie dupli gordijnen

Installatie dupli gordijnen

De afwerking van raamdecoratie is essentieel voor de uitstraling van jouw ruimte. Dat is één van de redenen dat wij voor de installatie van dupli gordijnen, altijd adviseren om de hulp in te schakelen van onze vakspecialist. Dit type raamdecoratie is verkrijgbaar in het 'top-down & bottom-up' systeem. Dit houdt in dat je de gordijnen zowel via de onderzijde als de bovenzijde kunt openen en dus zelf de lichtinval in huis kunt bepalen. Bekijk alle installatie- en bedieningsmogelijkheden: 

Het installeren van dupli gordijnen is een specialistische klus, daarom adviseren wij om dit altijd over te laten aan onze professionele vakspecialist.  

Vrijhangend model

Het vrijhangende plissé- of dupligordijn is het meest gangbare model voor vaste rechte ramen.

 

Ingespannen model

Ingespannen model
Voorkom dat je plissé- of dupligordijn gaat klapperen, door te kiezen voor een ingespannen model. Ze zijn eenvoudig achter de raamknoppen langs te bewegen. Het ingespannen model met eindlooskoord is alleen mogelijk voor niet-hellende ramen.

Optrekkoord 

Het optrekkoord kan naar keuze links of rechts geplaatst worden. Bij een model met twee bedieningskoorden heb je zowel links als rechts een koord. Optioneel kan het optrekkoord extra uit de kant worden geplaatst. 

 

Comfortkoord

Dit comfortabele bedieningssysteem maakt gebruik van een intrekbaar koord- mechanisme en is daardoor eenvoudig te bedienen. De bediening kan naar keuze links of rechts worden geplaatst. Bij een model met twee bedieningskoorden heb je zowel links als rechts een koord (alleen bij 32 mm plissé). 

 

Eindlooskoord

Het eindlooskoord is zeer geschikt voor grotere stofoppervlaktes. Het koord kan naar keuze links of rechts worden geplaatst. 

 

Bedieningsgreep

Het bedieningsprofiel heeft een metalen bedieningsgreep. Op aanvraag kunnen twee bedieningsgreepjes worden toege- past. 

Bedieningsstok

Voor het bereiken van hooggelegen ramen is de bedieningsstok een handige optie. Geef op je bestelformulier aan of en voor welke producten je een bedieningsstok wenst. Er wordt dan een transparante bedieningsgreep toegepast die geschikt is voor bediening met de bedieningsstok.

 

LET'S DESIGN TOGETHER!

 

 

LET'S DESIGN TOGETHER!