luxaflex

Luxaflex® voor binnenzonwering

bij Offringa Wonen & Slapen in Nieuw-Vennep

 

Aluminium jaloezieën Duette Shades Rolgordijnen Horren Meer producten

Luxaflex® zonwering en raamdecoratie

Al meer dan zestig jaar is Luxaflex® een van de belangrijkste marktleiders op gebied van zonwering en raamdecoratie. Sinds de introductie van horizontale jaloezieën van aluminium in 1951 is Luxaflex® nog steeds vollop actief met het ontwikkelen van baanbrekende raamproducten zoals de unieke bekroonde Duette® Shades en Silhouette Shades.

Luxaflex® heeft raamproducten ontwikkelt die zowel voor binnen- als buitenzonwering dienen. Dit heeft geresulteerd in zeer uitgebreide collecties waarvan wij er hieronder een aantal zullen toelichten.

Ben jij ook op zoek naar een raamoplossing die naast zonwering, privacybescherming, isolatievoordelen ook nog eens een past binnen de stijl van je interieur?

Bij Offringa Wonen & Slapen in Nieuw-Vennep kunnen we je hier goed in begeleiden dankzij onze vakspecialisten die je alles over raamdecoratie kunnen vertellen en adviseren. En dat niet alleen, de stylistes van Offringa Wonen & Slapen kunnen je ook wegwijs maken in de juiste kleur- en materiaalkeuze die bij je interieur past. Dit kan een belangrijke bijdrage leveren aan de sfeerbeleving van de ruimte en zorgen dat jij je er thuis voelt. Kom gerust bij Offringa Slapen & Wonen in Nieuw-Vennep langs voor advies.

 

Aluminium jaloezieën van Luxaflex® bij Offringa

De op maat gemaakte Horizontale Jaloezieën van Luxaflex® zijn superstrak en tijdloos modieus. Ze bieden uitstekende lichtregulering en privacy in een klassieke stijl die past bij elke inrichting. De vele keuzemogelijkheden voor horizontale jaloezieën zoals de keuze uit tientallen kleuren, maten en structuren maken dat er altijd een passende oplossing te vinden is voor je interieur. 

De exclusieve ontwerpen en keuze aan kleuren en inspirerende texturen zijn een belangrijk kenmerk van de collectie Horizontale Jaloezieën van Luxaflex®. 

De Stylistes van Offringa helpen je graag bij het vinden van de juiste kleur en lamelbreedte die bij je interieur past. Of je nu voor een blikvanger kiest of juist niet, samen met jou bespreken we de mogelijkheden. 

Met VarioFlex® – een gepatenteerd ontwerp van Luxaflex® kun je het onderste of bovenste deel van de jaloezie afzonderlijk openen. Hiermee kun je zelf de hoeveel licht en privacy naar eigen wens regelen.

Onze horizontale jaloezieën zijn vervaardigd met lamellen van uiterst veerkrachtig aluminium die hun vorm niet verliezen en beschikken over een ingebouwde "terugspringfunctie". Ervaar het nu zelf en maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs bij Offringa Wonen & Slapen in Nieuw-Vennep.

Advies vragen over jaloezieën

luxaflex jaloezie
 

Luxaflex® Duette Shades

Sinds 1985 combineren Duette® Shades een vooruitstrevend design met energiebesparende technologie. De unieke honingraatstructuur, het brede scala aan ontwerpen en vormen creëren een oogverblindende oplossing voor raamdecoratie in elke woning.

Duette®® Shades helpen je woning lekker warm te houden in de winter en lekker koel in de zomer dankzij de isolerende werking van de honingraatstructuur. Zo verbruik je minder energie en dat is goed voor onze planeet en je portemonnee.

Ben jij op zoek naar raamdecoratie met een isolerende functie? Bij Offringa vertellen we je graag welke opties er zijn.

Licht kan je woning helemaal transformeren, als je het maar goed gebruikt. Onze drie types transparantie en onze mogelijkheden voor dag en nacht scheppen samen de juiste sfeer voor elke kamer.

Een gevoel van rust is een luxe die we allemaal kunnen waarderen. Duette® Shades weren geluiden van buitenaf en dempen bovendien de omgevingsgeluiden die binnenshuis ontstaan door weerkaatsing op harde oppervlakken waardoor de akoestiek in huis verbetert.

Advies nodig bij het verbeteren van de akoestiek in je woning? Onze adviseurs en stylisten bespreken graag de mogelijkheden.

Is Duette® Shade een oplossing voor jouw interieur? Kom gerust langs bij Offringa Wonen & Slapen in Nieuw-Vennep om onze specialisten en stylisten te raadplegen. We denken graag met je mee in de zoektocht naar jouw ideale zonwering.

Advies vragen over Duette Shades

luxaflex duette
 

Rolgordijnen van Luxaflex®

Het beproefde design van Luxaflex® rolgordijnen biedt talloze creatieve opties en slimme oplossingen.

Deze rolgordijnen zijn in extra grote maten verkrijgbaar voor stijlvolle brede ramen en patiodeuren.

De stoffen met Dustblock® afwerking maken rolgordijnen vocht- en stofwerend, zodat ze langer mooi blijven. Ideaal voor badkamers en keukens.

Deze innovatieve producten zijn duurzaam en helpen licht- en warmtetoetreding te beheersen, het energieverlies te beperken en de verwarmings- en airconditioningkosten te verlagen.

Ben je op zoek naar rolgorijnen met een eigenwijze look of textuur? Kom dan bij ons in de winkel in Nieuw-Vennep. Bekijk en voel de materialen. De adviseurs van Offringa vertellen je graag meer over de mogelijkheden en geven je een advies dat aansluit bij je wensen.

Advies vragen over Rolgordijnen

luxaflex rolgodijn
 

Horren van Luxaflex®

Voor elk raam.
Afhankelijk van type kozijn, inbouwruimte, gebruikswensen en natuurlijk persoonlijke smaak is er voor ieder raam een passende Luxaflex® Hor te vinden.

Voor elk deur.
Luxaflex® biedt verschillende soorten hordeuren: schuivend, scharnierend of plissé. Kies de deur die het beste bij jouw situatie past en laat gebruiksgemak en insectenwering perfect samengaan.

Rolhorren.
Kies voor de vormgeving die bij je past. Sierlijke profielen of brede voor een meer robuuste uitstraling. Wanneer de hor niet gebruikt wordt, is het gaas onzichtbaar opgerold in een cassette. Ook geschikt voor dakramen.

Vaste Horren / inzethorren
De meest eenvoudige en breedste toepassing. Vaste horren kunnen binnen of buiten worden gemonteerd en kennen een uiterst geringe inbouwdiepte. Ook geschikt voor draai-kiepramen, en kunnen zonder in de kozijnen te boren of schroeven gemonteerd worden.

Inzetrolhor
Combineert de flexibiliteit van een inzethor, met de elegantie van een rolhor. De inzethor is te monteren zonder boren en zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.

Plissé Hordeuren
De slanke, elegante oplossing tegen insecten. De robuuste Allure deur kan tegen een stootje en is breed toepasbaar, de slanke Plissé Hordeur Volare biedt een elegante en stille oplossing, ook voor bredere deuren en puien. De ideale deur voor dagelijks gebruik.

Wil je weten welke hor je het beste kunt kiezen? Kom gerust langs bij Offringa in de winkel of maak een afspraak wij helpen je graag.

Advies vragen over Horren

luxaflex horren
 

Meer Luxaflex® producten

Andere Luxaflex® producten:

• Buiten jaloezieën
• Silhoette Shades
• Twist™ Rolgordijnen
• Plissé Shades
• Vouwgordijnen
• Verticale jaloezieën