Filter
Meubels

Meubels

Trends Minimal Loft

Meubels zorgen voor comfort en gezelligheid en bieden troost wanneer dat nodig is. Maar bovenal bepalen ze het thuisgevoel; ze geven invulling aan wat thuis voor jou betekent. Dit thuisgevoel wordt bepaald door het model van de bank, maar ook het soort stof en de kleur zijn belangrijk. De Minimal Loft is in verschillende stoffen en kleuren te verkrijgen.

Kies je favoriete materiaal of kleur uit onze brede stoffenrange. Een grove of een fijne tweed, een gladde velvet of juist één met een werkje erin, een stof met structuur of juist glad, een rib of leer? Naast alle verschillende structuren bieden we een breed palet met tijdloze kleuren: van room tot kiezel, van katoen tot klei, van basalt tot turf en houtskool; dit is slechts een kleine greep uit ons kleuraanbod. Wij bieden 69 verschillende stoffen/ kleuren zodat er voor iedereen wel een favoriet tussen zit.

Al onze stoffen zijn uitvoerig getest en geschikt voor intensief woongebruik. Met de gebruiksklasse “Intensief woongebruik” wordt jouw bank bekleed met een sterke meubelstof die bestand is tegen dagelijks enkele uren intensief gebruik en is zeer geschikt voor een druk gezin.