Herooooo

Een revolutie in vloeren bij Lagerwerf in de LierBij de vloeren van Lagerwerf staat persoonlijkheid centraal

Bij Lagerwerf wordt niet alleen gekeken naar de laatste trends op het gebied van vloeren. Iemands persoonlijke voorkeur is minstens zo belangrijk. Hoe wordt er geleefd? Staat comfort voorop? Of ben je op zoek naar een bepaalde uitstraling? Bij Lagerwerf kijken ze graag verder dan de laatste trends om op zoek te gaan naar jouw ideale vloer.


De tapijten van Lagerwerf


Lagerwerf – voor een zacht tapijt


Bezoek de winkel

 


Hoe je jouw zithoek, slaapkamer of eetkamer voorziet van meer sfeer? Door middel van één van de zachte tapijten van Lagerwerf. Ieder tapijt is gemaakt van de mooiste materialen, zodat je kunt genieten van pure kwaliteit. Bovendien kun je kiezen uit de meest uiteenlopende stijlen. Weet jij al welk tapijt het beste in je interieur past?


PVC van Lagerwerf

De vloer van nu: PVC

Bezoek de winkel


De laatste jaren wordt PVC steeds populairder. Dit komt onder andere doordat PVC bijna niet te onderscheiden is van echt hout, maar wel een stuk goedkoper is dan hout. Benieuwd wat een PVC vloer voor jouw interieur kan doen? Laat je informeren door de specialisten van Lagerwerf in de Lier.   


Vinyl van Lagerwerf


Focus: de vinyl vloeren van Lagerwerf


Bezoek de winkel

 

Heb je er weleens over nagedacht om te kiezen voor een vinyl vloer in huis? In de meest hippe interieur zie je dit type vloer steeds vaker terugkomen. Geen idee welke vinyl vloer het beste past bij jouw interieur? Bij Lagerwerf nemen ze je graag mee in de wereld van vinyl, zodat je de vloer vindt die het beste bij jouw wensen aansluit.