Geschiedenis van Lagerwerf Wonen, de Lier

 

Geschiedenis

Woninginrichting L. Lagerwerf is in 1966 opgericht door Leen Lagerwerf aan de Oostbuurtseweg. In 1990 ben ik bij het familiebedrijf gekomen. In 1995 hebben we de stap gemaakt naar de Hoofdstraat 175 in de kern van het dorp De Lier. Hier hebben we nu een winkel met ruim 200 m2.

In juni 2016 hebben we de winkel een complete metamorfose gegeven met een nieuw en geheel eigentijds totaal woonconcept. Je kunt de gehele inrichting van je huis in onze winkel vinden. Of het nu vloerbedekking, harde vloeren, gordijnen, zonwering of behang betreft, bij Lagerwerf Wonen ben je aan het juiste adres.

Ons bedrijf heeft twee vaste stoffeerder en twee ervaren parttimers, waaronder onze styliste, Alexandra, die iedere klant op een inspirerende, eenvoudige en betaalbare manier een kleuradvies geeft of een volledige interieurtekening voor je kan maken. Omdat wij een klein bedrijf zijn kunnen wij je alle tijd geven die je nodig hebt en natuurlijk een goede service en kwaliteit. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het perfect bij je thuis wordt geïnstalleerd.

Ben je nieuwgierig geworden? Kom dan gerust eens bij ons langs en laat je geheel vrijblijvend door ons adviseren.

Arco Lagerwerf
Lagerwerf Wonen
De Lier