Herooooo

Weelde aan de wand met het behang van Lagerwerf in de Lier

Lagerwerf is dé behang- en interieurspeciaalzaak voor De Lier en omstreken (o.a. Naaldwijk, Honselersdijk, Den Hoorn en Maasland).Het bijzondere behang van Lagerwerf

Durf jij verder te denken dan witte verf voor op de muren? Als je het aan de woonspecialisten van Lagerwerf vraagt is het behangen van je wanden altijd een goed idee. Bij Lagerwerf merken ze vaak dat mensen het spannend vinden, om te kiezen voor een behangsoort. Dit is volgens deze speciaalzaak in de Lier helemaal niet nodig. Er zijn namelijk bijzonder veel behangsoorten verkrijgbaar die zich kenmerken door een neutrale uitstraling, maar je interieur toch voorzien van een bijzonder karakter. Ben jij niet bang om een duidelijk statement te maken als het op je interieur aankomt? Dan kun je het beste kiezen voor één van de meer uitgesproken behangsoorten, verkrijgbaar bij Lagerwerf in de Lier.

De collectie van Home Made By bij Lagerwerf

Bezoek de winkel


De eigen behangcollectie van Lagerwerf is geïnspireerd op al het moois dat de natuur te bieden heeft. Geef jouw werkkamer met één van de behangsoorten van Lagerwerf een natuurlijke knipoog die je vervoert naar het bos. Of creëer met een behangrol in neutrale tint een sfeer van oneindigheid die doet denken aan een zandvlakte. Door met natuurlijke kleuren te werken, hoef je niet bang te zijn dat het te druk wordt. Benieuwd of jouw droombehang zich bevindt in de uitgebreide collectie van Lagerwerf? Neem een kijkje in deze speciaalzaak in de Lier.

De hippe collectie van PIP Studio – bjj Lagerwerf

Bezoek de winkel


Een uitgesproken kamer heb je zo gecreëerd met de fantasierijke behangrollen van het kleurrijke PIP Studio. Waarom de woonprofessionals van Lagerwerf zo gek zijn op dit behang? De patronen zijn in staat om je te vervoeren naar een dromerige wereld. Tip van Lagerwerf: maak van de kinderkamer een vrolijke ruimte door te werken met het behang van PIP Studio. Maar ook de werkkamer of slaapkamer kan misschien wel een explosie aan kleur gebruiken. Voor in de woonkamer kan het slim zijn om te doseren als het aankomt op dit kleurrijke behang. De woonprofessionals van Lagerwerf raden het bijvoorbeeld aan om alleen de schouw te behangen, om drukte te voorkomen.

Eijffinger bij Lagerwerf: tijdloze kwaliteit

Bezoek de winkel

 

Van elegante behangsoorten in subtiele kleuren tot rollen waar je je ogen niet vanaf kunt houden – Eijffinger is niet zonder reden een grote naam binnen de interieurwereld. Met hun behangontwerpen hebben ze namelijk bijzonder veel interieurs voorzien van een stijlvolle update. Ook bij Lagerwerf zijn ze gek op deze bijzondere naam. Je vindt dan ook een uitgebreide collectie behangsoorten terug bij Lagerwerf in de Lier.

Hooked on Walls koop je bij Lagerwerf in de Lier

Bezoek de winkel


Laat je meevoeren naar de inspirerende wereld van Hooked on Walls. De naam verklapt het al: de makers van dit behangmerk hebben er hun missie van gemaakt om iedere muur te voorzien van een bijzondere uitstraling. Laat je inspireren door de uitgebreide Hooked on Walls collectie die je kunt vinden bij Lagerwerf.

Kies voor kunst met Arte van Lagerwerf

Bezoek de winkel


Om een kunstzinnig interieur te creëren, hoef je geen bijzonder omvangrijk budget te hebben. Met het juiste behang creëer in een handomdraai een gevoel van luxe. Zou jij je wanden graag een uitgesproken uitstraling willen geven door middel van een 3D behang? Of laat jij je verleiden door één van de rijke kleuren die kenmerkend zijn voor de Art collectie van Lagerwerf? Altijd al gedroomd van een interieur in kunstzinnig uiterlijk? Bij Lagerwerf weten ze precies met welk type behang je het gewenste resultaat krijgt.

Verander samen met Lagerwerf je interieur met BN Walls

Bezoek de winkel

 

De interieurspecialisten van Lagerwerf weten wat er moet gebeuren om je huis in bloei te zetten. Je hoeft enkel je wanden te versieren met één van de bijzonder karakteristieke behangsoorten van BN Walls. Welk exemplaar jouw interieur complimenteert? Loop binnen bij Lagerwerf in de Lier en raak verwonderd over het aanbod.