Herooooo

Een nieuwe vloer begint bij Kraal in Kaatsheuvel

Kraal is dé vloer- en interieurspeciaalzaak voor Kaatsheuvel en omstreken (o.a. De Moer, Waalwijk, Sprang-Capelle en Dongen)Kraal: expert in vloeren

Vind je het lastig om een knoop door te hakken als het op de keuze van de juiste vloer aankomt? Dat begrijpen ze bij Kraal in Kaatsheuvel maar al te goed. Of je nu kiest voor tapijt, PVC of vinyl is namelijk hartstikke bepalend voor de sfeer van je interieur. Stap binnen in de wereld van Kraal en vind de vloer van je dromen.

De tapijten van Kraal

Nooit meer koude voeten met de tapijten van Kraal

Bezoek de winkel

 

Comfort en stijl horen hand in hand te gaan, als het om een tapijt gaat. Tenminste, als het aan de experts van Kraal ligt. Deze gepassioneerde woonprofessionals uit Kaatsheuvel zijn bekend om hun rijke assortiment tapijten, die je voeten en je huis op een luxueuze wijze verwarmen. Tijd om je te laten inspireren door de tapijten van Kraal.

PVC van Kraal

PVC – voor een vloer van topkwaliteit

Bezoek de winkel

 

De nieuwste PVC-vloeren zijn bijna niet meer te onderscheiden van vloeren van echt hout, marmer of steen. In prijs onderscheiden de PVC-vloeren van Kraal zich echter wel: een PVC vloer is namelijk hartstikke vriendelijk geprijsd. Laat je inspireren door de bijzondere collectie PVC-vloeren van Kraal.

Vinyl van Kraal

De mogelijkheden van vinyl

Bezoek de winkel

 

Makkelijk in het onderhoud, stijlvol én goedkoop – de voordelen van een vinyl vloer zijn zeker niet verwaarloosbaar. Daarom verkopen ze bij Kraal dan ook dit type vloerbedekking. Benieuwd of vinyl ook past bij jouw wensen? Laat je informeren door de professionals van Kraal in Kaatsheuvel.