Tessa van Zelst

Interieurstyliste bij Kraal Woonprofessionals in Kaatsheuvel

'Heerlijk om 'thuis' te zijn in een huis waar u zich fijn voelt!'

Maak een DESIGNDATE met Tessa

over Tessa

Ik ben Tessa van Zelst en sinds september 2019 ben ik werkzaam bij ‘Kraal, de Woonprofessionals’. Mijn liefde voor interieur is er al jaren. Al vanaf kinds af aan vond ik het heerlijk om met interieur bezig te zijn. Altijd was ik bezig met het perfecte plaatje. Tijdens en na mijn studie vormgeving heb ik veel creatieve ervaringen opgedaan, die ik graag met u wil delen.

Graag ga ik met u in gesprek om uw plannen en wensen te bespreken. Er is namelijk zoveel mogelijk op het gebied van interieur en dan is het fijn om eerst uw woonstijl te bepalen. Bent u meer een Barn, Park of misschien wel het stoere Loft type? Samen gaan we ervoor zitten om helemaal de juiste sfeer voor u te vinden. Ook kan ik met u mee gaan naar uw woning om daar eens goed naar de mogelijkheden te kijken.

Ik vind het heerlijk om door de kleurenwaaier te bladeren en precies ‘die’ juiste kleur voor u te vinden. Met de prachtige collecties van Home Made By in uw interieur zult u zich helemaal thuis gaan voelen.

 

Vraag Tessa om advies

Interieur realisaties van Kraal

Op zoek naar de juiste interieurcombinatie?

PLAN DAN EEN DESIGN DATE MET TESSA

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften.

Design Advies 
Persoonlijk adviesgesprek en aankoopadvies
€95,- per ruimte

Design Plan
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (2D) en aankoopadvies
€395,- per ruimte

Design Plan 3D
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (3D) en aankoopadvies
€695,- per ruimte

Maak een DESIGNDATE met Tessa

Tessa:'Of het nu gaat om de complete inrichting van uw huis of een kleine aanpassing, ik word er enthousiast van!'