Herooooo

Het perfecte gordijn vind je bij Kraal in Kaatsheuvel

Kraal is dé gordijn- en interieurspeciaalzaak voor Kaatsheuvel en omstreken (o.a. De Moer, Waalwijk, Sprang-Capelle en Dongen)Kraal: waarom gordijnen zo belangrijk zijn

Gordijnen vormen een belangrijke smaakmaker in ieder interieur. Daarom hechten de woonprofessionals van Kraal ook heel veel waarde aan kwaliteit en stijl als het aankomt op hun gordijnen. Bij Kraal vind je de juiste gordijnen om de hoogte van je plafond te accentueren. Je vindt de perfecte gordijnen om het in de woonkamer echt knus te maken, om de slaapkamer goed te verduisteren en om ervoor te zorgen dat er nog genoeg licht binnenkomt op een vrolijke lentedag. De woonspecialisten van Kraal begrijpen als geen ander dat het ene interieur vraagt om een compleet ander gordijnontwerp dan het andere interieur.

Van transparant tot zware kwaliteit – de keuze bij Kraal is bijzonder breed. Wil jij je interieur laten opleven door middel van een kleurrijk bloemengordijn? Of kies jij liever voor een neutraal gordijn in duurzame kwaliteit? Wat kleuren, patronen en stoffen betreft gaat er een wereld voor je open in deze speciaalzaak in Kaatsheuvel. Laat je inspireren en informeren bij Kraal en maak op deze manier je interieur compleet. 
 


Wist je dat je bij Kraal ook terecht kunt bij de stoffeerder? Deze vakman begrijpt als geen ander waar je rekening mee moet houden bij het opmeten van je interieur. Zo voorkom je dat je gordijn net iets te hoog of te laag hangt. Daarnaast kan de stoffeerder van Kraal je ook een hoop informatie geven over de verschillende montagesystemen die het beste passen bij jouw type gordijn. Van een houten roede in een landelijk interieur tot een metalen roede om een industriële stijl mee te onderstrepen – er valt op dit gebied een hoop te kiezen. Laat je begeleiden in alle keuzes die er moeten worden gemaakt en zorg ervoor dat jouw favoriete gordijn straks perfect hangt. Het is mogelijk bij Kraal in Kaatsheuvel.