Herooooo

Een nieuwe vloer begint bij Joop Puur Wonen in Rotterdam

Joop is dé vloer- en interieurspeciaalzaak voor Rotterdam.Joop Puur Wonen: expert in vloeren

Vind je het lastig om een knoop door te hakken als het op de keuze van de juiste vloer aankomt? Dat begrijpen ze bij Joop Puur Wonen in Rotterdam maar al te goed. Of je nu kiest voor tapijt, PVC of vinyl is namelijk hartstikke bepalend voor de sfeer van je interieur. Stap binnen in de wereld van Joop Puur Wonen en vind de vloer van je dromen.

De tapijten van Joop Puur Wonen

Nooit meer koude voeten met de tapijten van Joop Puur Wonen

Bezoek de winkel

 

Comfort en stijl horen hand in hand te gaan, als het om een tapijt gaat. Tenminste, als het aan de experts van Joop Puur Wonen ligt. Deze gepassioneerde woonprofessionals uit Rotterdam zijn bekend om hun rijke assortiment tapijten, die je voeten en je huis op een luxueuze wijze verwarmen. Tijd om je te laten inspireren door de tapijten van Joop Puur Wonen.

PVC van Joop Puur Wonen

PVC – voor een vloer van topkwaliteit

Bezoek de winkel


De nieuwste PVC-vloeren zijn bijna niet meer te onderscheiden van vloeren van echt hout, marmer of steen. In prijs onderscheiden de PVC-vloeren van Joop Puur Wonen zich echter wel: een PVC vloer is namelijk hartstikke vriendelijk geprijsd. Laat je inspireren door de bijzondere collectie PVC-vloeren van Joop Puur Wonen.

Vinyl van Joop Puur Wonen

De mogelijkheden van vinyl

Bezoek de winkel


Makkelijk in het onderhoud, stijlvol én goedkoop – de voordelen van een vinyl vloer zijn zeker niet verwaarloosbaar. Daarom verkopen ze bij Joop Puur Wonen dan ook dit type vloerbedekking. Benieuwd of vinyl ook past bij jouw wensen? Laat je informeren door de professionals van Joop Puur Wonen in Rotterdam.