Van interieuradvies tot realisatie

Je huis mooi aankleden, inrichten en onderhouden is een écht vak waarbij ook een hoop mis kan gaan. Zou het niet fijn zijn om hiervoor samen te werken met één professionele partij die aan jouw kant van de tafel zit? Met creatieve mensen die je verrassen binnen je eigen smaak? En met technische mensen die écht weten waar ze het over hebben? Om van tevoren goed en eerlijk over je budget te praten met mensen die daar ervaring in hebben, waarbij je verzekerd bent van het beste aankoopadvies?

Samenwerking met vakspecialisten

Het is mijn missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door interieuradvies te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Daarvoor werk ik samen met verfprofessionals en meet- en installatie professionals. Vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in het leggen van een vloer, gordijnen in te meten en op te hangen en/of de muren te schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

Vertrouw op onze woonprofessionals

Vertrouw op de deskundigheid en het vakmanschap van de Home Made By woonprofessionals: een hecht team van lokale interior designers, meet- en installatie professionals en verfprofessionals die met passie werken aan jouw project. Samen met jou bepalen we de leuke zaken, de rest regelen wij. Van het schilderen van de kozijnen tot het leggen van de vloeren. Wij zorgen ervoor dat de ruimte of je huis binnen budget en op de afgesproken datum klaar is.