Samenwerking met meet- en installatie-professional

Het type vloer en raam- of trapbekleding drukt een belangrijke stempel op een ruimte. Daarbij heb je talloze keuzes wat betreft kleur, materiaal en productsoorten. Tijdens het bezoek bij jou thuis inspecteert de stoffeerder de ruimte en adviseert hij je over de (technische)mogelijkheden. Zo voorkom je teleurstellingen als achteraf blijkt dat de door jou gewenste producten toch niet mogelijk blijken te zijn in jouw situatie.

Advies voor je ramen

Het type raambekleding drukt een belangrijke stempel op een ruimte. Daarbij heb je talloze keuzes wat betreft kleur, materiaal en productsoorten. Zo ook op het gebied van ophangsystemen en montage. Tijdens het bezoek bij jou thuis inspecteert de stoffeerder jouw ramen en adviseert hij je over de (technische)mogelijkheden.

Advies voor je vloer

De vloer is letterlijk de ondergrond van je interieur. Met het kiezen van het materiaal en de uitvoering van de vloer neem je een belangrijke beslissing. Dit is in de praktijk best lastig: welke vloer het beste past in je interieur? Maar nog belangrijker: bij jouw ondervloer? Omdat lang niet ieder type vloer een bepaalde ondergrond past voorziet de stoffeerder je graag ter plaatse van advies over de juiste keuze van de vloer en eventuele ondervloer.

Advies voor je trap

In de meeste woningen zie je de trap al bij binnenkomst. Vanzelfsprekend moet deze dan mooi zijn afgewerkt. Er zijn talloze oplossingen voor je trap, maar welke moet je kiezen? En nog belangrijker, welke zijn geschikt voor jouw trap? De stoffeerder geeft je graag ter plaatse advies over het bekleden of renoveren van je trap.

Advies voor je gordijnen

Er is erg veel keuze in het aanbod gordijnen. We willen graag weten wat je mooi vindt, maar ook hoe je thuissituatie er uit ziet. Want dat maakt een huis tot een echt thuis. De stoffeerder helpt je vervolgens bij het meten en plaatsen van de gekozen gordijnen en/of raamdecoratie. 

Advies voor behang

Het behangen van je interieur is niet zomaar gedaan. Van het voorbereiden van de muur tot het verschuiven van alle meubels – het vergt veel tijd en moeite voordat de klus geklaard is. De stoffeerder helpt je bij het opmeten van het oppervlak en kan vervolgens ook de muur voor je behangen. 

Gebruik maken van onze service?

Na jouw akkoord op het interieuradvies gaan we de bestelling van de materialen en de andere voorbereidingen voor je in gang zetten. Vervolgens wordt het plan met de stoffeerder afgestemd. Daarna installeert de stoffeerder het materiaal inclusief alle voorbereidingen en krijg je uitleg over het gebruik en onderhoud. De kosten van de stoffeerder worden vervolgens met de levering van de materialen verrekend - het materiaaladvies krijg je van ons cadeau.

Boek een design date