Herooooo

Een wereld van kleur met Jan Buitink Interieurstudio in Genemuiden

Jan Buitink is dé verf- en interieurspeciaalzaak voor Genemuiden en omstreken (o.a. Zwolle, Hasselt, Zwartsluis, Mastenbroek).Breng je interieur tot leven met de kleuren van Jan Buitink Interieurstudio

Kleur is bijzonder bepalend voor je gemoedstoestand. Het is dan ook hartstikke slim om na te denken over de wijze waarop je graag kleur een rol zou willen geven in je interieur. Wellicht zou je in de slaapkamer graag een activerende kleur zoals geel willen zien en kom je in de slaapkamer liever tot rust met een neutrale tint zoals crème. De woonspecialisten van Jan Buitink Interieurstudio helpen je graag bij het vinden van het juiste kleurenpalet. Daarnaast kun je prima terecht bij Jan Buitink Interieurstudio als het gaat om het inwinnen van advies rondom verfkwaliteit en benodigdheden zoals schuurpapier en kwasten. Klaar voor een wereld van kleur? Bij Jan Buitink Interieurstudio ben je aan het juiste adres.

Verf van Home Made By

Verfkwaliteit om trots op te zijn

Bezoek de winkel

 

De passie voor verf heeft de specialisten van Home Made By ertoe aangezet om een eigen verflabel op de markt te brengen. De Home Made By verf van Jan Buitink Interieurstudio voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Welke verfsoort jij het beste kunt gebruiken voor de klus? Welke kleur het beste past in je interieur? En wie je het beste kunt inschakelen om ervoor te zorgen dat het schilderwerk er perfect uit komt te zien? Ook daarvoor kun je het beste advies inwinnen van de woonspecialisten van Jan Buitink Interieurstudio in Genemuiden.

De Sigma collectie bij Jan Buitink Interieurstudio

Kies voor kleur én kwaliteit

Bezoek de winkel

 

Wanneer zijn de muren van jouw interieur voor het laatst geschilderd? En de buitenkant van je huis? Het schilderwerk is een essentieel onderdeel binnen het onderhoud van je interieur. Volgens de woonspecialisten van Jan Buitink Interieurstudio is het extra handig om te kiezen voor topkwaliteit verf voor de grote schilderklussen. Dat voorkomt immers dat je op korte termijn weer iemand moet inschakelen. Benieuwd welke verfsoorten van Sigma de woonspecialisten van Jan Buitink Interieurstudio aanraden? En welke aanvullende materialen volgens de experts van Jan Buitink Interieurstudio essentieel zijn bij het klaren van de klus? Loop binnen in de speciaalzaak in Genemuiden en laat je informeren.

Boonstoppel in de aandacht bij Jan Buitink Interieurstudio

Ontwikkeld voor de schilder

Bezoek de winkel

 

Al jarenlang is Boonstoppel een begrip binnen de interieurwereld. Voor het ontwikkelen van hun superieure verven hebben de ontwikkelaars van Boonstoppel zich laten inspireren door de professionele schilder. Deze vakman weet namelijk als geen ander hoe je een perfect resultaat creëert. Maar niet alleen op het gebied van kleur en kwaliteit streeft Boonstoppel naar het beste – ook is het voor dit bedrijf van belang dat de natuur bij het maken van de verven zo min mogelijk wordt belast. Benieuwd welke trendkleuren van Boonstoppel je allemaal vindt bij Jan Buitink Interieurstudio in Genemuiden? En welke tint het beste past in je eigen woning? De specialisten van Jan Buitink Interieurstudio helpen je graag met het beantwoorden van al je vragen.