Herooooo

Maak een verschil in stijl met behang van Jan Buitink Interieurstudio in Genemuiden

Jan Buitink is dé behang- en interieurspeciaalzaak voor Genemuiden en omstreken (o.a. Zwolle, Hasselt, Zwartsluis, Mastenbroek).De behangcollectie van Jan Buitink Interieurstudio

Van vliesbehang tot fotobehang – op het gebied van muurdecoratie volgen de nieuwe technieken en stijlen elkaar in rap tempo op. Ook bij Jan Buitink Interieurstudio vind je een uitgebreid assortiment behang, altijd volgens de laatste trends. Wil jij een sprookjesachtige sfeer creëren in de kinderkamer? De woonkeuken in jouw Erf interieur een extra landelijk accent geven? Of heb jij altijd al gedroomd van een wand in beton-look voor je woonkamer in Loft stijl? Met de verschillende behangsoorten van Jan Buitink Interieurstudio onderstreep je met gemak iedere woonstijl en creëer je in een handomdraai een dromerige wereld waarin je heerlijk kunt ontspannen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem een kijkje bij Jan Buitink Interieurstudio in Genemuiden en laat je verleiden door het mooiste behang.

De eigen collectie van Jan Buitink Interieurstudio

Bezoek de winkel

 

Bij Jan Buitink Interieurstudio vind je de meest gevarieerde soorten vliesbehang van eigen collectie. Het grote voordeel van vliesbehang? In tegenstelling tot traditioneel behang, hoef je het behang zelf niet te voorzien van lijm. De behangtafel is verleden tijd, je kunt de lijm rechtstreeks op de muur aanbrengen en vervolgens het behang van Jan Buitink direct aanbrengen. Geef jij je interieur graag een update? Vliesbehang is niet alleen makkelijker aan te brengen, maar ook makkelijker om te verwijderen. Waar je bij traditioneel behang een stoomapparaat nodig hebt, kun je vliesbehang meestal droog verwijderen.

Een kleurrijke wand met PIP Studio met Jan Buitink Interieurstudio

Bezoek de winkel

 

Je thuis is de perfecte plek om heerlijk te kunnen wegdromen. Volgens de woonspecialisten van Jan Buitink Interieurstudio in Genemuiden vormt de behangcollectie van PIP Studio de perfecte basis voor een dromerig interieur. Laat je inspireren bij Jan Buitink Interieurstudio door deze collectie waarbij vrolijke dieren en bijzondere bloemen in levendige kleuren de hoofdrol spelen. Benieuwd hoe je dit bijzondere behang het beste kunt combineren? Ook daarbij kunnen de woonspecialisten van Jan Buitink Interieurstudio je goed bij helpen.

Ga met Jan Buitink Interieurstudio voor een elegante update met Eijffinger

Bezoek de winkel

 

Creëer thuis een wereld waar de hoofdrol is weggelegd voor tijdloze elegantie. Met de behangsoorten van Eijffinger, die je vindt bij Jan Buitink Interieurstudio in Genemuiden, kun je iedere gewenste stijl op subtiele wijze benadrukken. Laat je adviseren door de woonprofessionals van Jan Buitink Interieurstudio omtrent kleuren en dessins en vind zo het behang dat perfect past in jouw interieur.

Jan Buitink Interieurstudio: Hooked on Walls

 

De naam van dit inspirerende behangmerk verraadt het al: bij Hooked on Walls zijn ze gepassioneerd als het aankomt op het perfectioneren van de wanden bij jou thuis. Ook bij Jan Buitink Interieurstudio doen ze niks liever. Benieuwd welke behangsoorten van Hooked on Walls favoriet zijn als je het de professionals van Jan Buitink Interieurstudio vraagt? Breng een bezoek aan de winkel in Genemuiden en laat je informeren.

Vind jouw favoriete Arte behang bij Jan Buitink Interieurstudio

 

Bij het kunstzinnige Arte houden ze zich op dagelijkse basis bezig met het creëren van revolutionaire behangsoorten. Zo vind je bij Jan Buitink Interieurstudio in Genemuiden behang van Arte dat optisch gezien structuur creëert op je wanden. Stijlvol en modern, zo zou je de behangsoorten van Arte bij Jan Buitink Interieurstudio het beste kunnen omschrijven.

Jan Buitink Interieurstudio: behang van BN Walls

Bezoek de winkel

 

Grafisch, zacht of uitgesproken? Met de behangsoorten van BN Walls kun je allerlei kanten op. De veelzijdigheid van dit A-merk zorgt er ook voor dat de woonprofessionals van Jan Buitink Interieurstudio in Genemuiden weglopen met BN Walls. Benieuwd of jouw favoriete behang ertussen zit? Laat je inspireren door de collectie van BN Walls.

Merken die je bij Jan Buitink kunt vinden