DESIGN DATE

Krijg vrijblijvend advies over een product, een ruimte in huis of je volledige interieur tijdens een Design Date. Samen met één van onze interior designers zet je de eerste stap naar jouw droomhuis.

Design Date® boeken

Design Date® | 1 product | 1 ruimte | Het hele huis | Van Design Date® naar Design Plan

Wat is een Design Date?

Of je nu op zoek bent naar een bepaald product, inspiratie nodig hebt voor een woonruimte in huis of zin hebt in een volledig nieuw interieur: kom langs voor een Design Date. 

In een Design Date bespreken we geheel vrijblijvend je wensen en behoeften. Wie ben je, wat is voor jou belangrijk en hoe kunnen we jou het best helpen? Samen zetten we de eerste stap naar het interieur van je dromen.

Hoe verloopt een Design Date?

Tijdens een Design Date brengen we samen in kaart welke woonstijl het best aansluit bij je persoonlijkheid, budget en lifestyle. Wat laat je hart sneller kloppen? Wat geeft je energie en wat brengt je juist rust? Gebruik een vrijblijvende Design Date om dat ene item te vinden dat je interieur in balans brengt. Of als eerste stap naar de woonruimte (of complete woning!) van je dromen.

Vind de perfecte design details voor jouw interieur
Heb je het gevoel dat je interieur nog nét iets mist? Onze interior designers helpen je om de items te vinden die jouw interieur helemaal af maken. 

Laat een ruimte professioneel stylen
Bij het inrichten van een ruimte zijn zoveel keuzes te maken. Je moet nadenken over de ruimte, indeling, materialen, meubels en design details. Soms weet je bijna niet waar je moet beginnen. Een Design Date is dan een goede eerste stap. Elke date begint met het ontdekken wat het best past bij jouw persoonlijkheid en lifestyle. 

Creëer een thuis waarin het leven wordt gevierd
Je woning is een welkom rustpunt in een vol en druk leven. Het is de plek waar je loslaat, waar je oplaadt. Onze interior designers helpen je graag om een harmonieus thuis te creëren waar je helemaal jezelf kunt zijn. Samen vinden we jouw Home Story, jouw eigen stijl en interieur-identiteit. Dit is het ideale startpunt voor een gedetailleerd Design Plan. 

 

BOEK EEN DESIGN DATE

Een Design Date voor productadvies

Vind de perfecte design details voor jouw interieur

Op zoek naar een mooie vloer, strak behang of sfeervolle gordijnen? Overal gekeken maar nog steeds niet gevonden? Of kom je er niet uit wat het best bij je interieur past? Wacht niet langer en plan een Design Date. Samen vinden we dat ene item dat je woning compleet maakt. Maak nu een afspraak.

Boek een Design Date

Een Design Date voor een woonruimte

Laat een ruimte professioneel inrichten en stylen

Wil je jouw woonkamer of slaapkamer opnieuw stylen? Of wil je juist dat de hal of zolder beter aansluit op de rest van je interieur? Onze interior designers kijken graag mee naar een bepaalde woonruimte. Boek gelijk een Design Date. We kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan.

Boek een Design Date

Een Design Date voor een volledig nieuw interieur

Creëer een thuis waarin het leven wordt gevierd

Heb jij grootse plannen voor je woning? Ook dan is een Design Date een ideaal vertrekpunt. Of je nu al een woonstijl voor ogen hebt of voor iets totaal nieuws wilt gaan: samen zorgen we voor een interieur dat perfect past bij jouw wensen en behoeften.  Boek nu een Design Date op een moment dat jou goed uitkomt.

Boek een Design Date

Van Design Date naar Design Plan

Na de Design Date ben je klaar voor de volgende stap: het Design Plan. Dit plan bestaat uit een uitgebreid advies en creatief ontwerp. Je krijgt van de designer:

  • Plattegrond en inrichting
  • Kleuradvies en materiaaladvies
  • Meubelvoorstellen
  • Stoffering, vloeren en wandmaterialen
  • Aankoopadvies
  • Optioneel: een lichtplan en styling op locatie

Boek een Design Date

INTERIOR DESIGN MADE SIMPLE

HOME MADE BY BINNENKIJKERS

Elk huis vertelt een eigen verhaal. Logisch, want mensen verschillen nu eenmaal van elkaar. Wij maken interieuradvies persoonlijk door te kijken naar wie je bent en wat je belangrijk vindt. Jouw (levens)stijl, smaak en behoeften vormen de basis van het ontwerp van jouw ware thuis. Bekijk onze binnenkijkers en laat je inspireren.

BEKIJK ONZE BINNENKIJKERS