Interieuradvies Home made By interieurstylist

Interieuradvies - Design Advies

 

De ontdekkingstocht naar jouw ware thuis begint met een Design Date. De eerste ontmoeting met jouw interieurstylist. Deze vindt plaats aan je eigen keukentafel of in een winkel bij jou in de buurt. Tijdens de Design Date bespreken jullie wat je woonwensen zijn en welke ruimte(s) je wilt aanpakken. Na afloop kan je kiezen uit één van onze drie designservices: Design Advies, Design Plan 2D, Designplan 3D. Lees hier alles over Designadvies.

DESIGN SERVICE: Design Advies

Voelt je huis niet ‘af’? En heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste vloer, gordijnen, verfkleuren en/of raamdecoratie? De interieurstylist is een ervaren interieurprofessional die is opgeleid om dat wat jij in je hoofd en hart hebt te vertalen naar een concreet designadvies. Naast kleur- en materiaal inspiratie ontvang je een persoonlijk aankoopadvies: een boodschappenlijstje met alle ingrediënten voor je nieuwe interieur, afgestemd op jouw budget.

• Persoonlijk adviesgesprek met Interior Designer
• Kleur- en materiaal inspiratie
• Persoonlijk aankoopadvies

Plan vrijblijvend een Design Date of boek eenvoudig en snel een Design Advies in onze webshop:

DESIGN ADVIES BOEKENONZE ANDERE DESIGN SERVICES

INTERIEURADVIES - DESIGN PLAN 2D

Ben je op zoek naar een uitgebreider interieuradvies voor een bepaalde ruimte? Of wil je je totale huis inrichten? Dan kunnen we je verder helpen met het Design Plan 2D. Het ‘kleuradvies interieur’ vormt het uitgangspunt, maar dit complete interieuradvies geeft ook een visuele voorstelling van de interieurstyling. Zodat je het effect van de verandering op de ruimte kunt zien voor bijvoorbeeld: woonkamer inrichten, slaapkamer inrichten, etc.

BEKIJK DESIGN PLAN 2D

INTERIEURADVIES - DESIGN PLAN 3D

In dit uitgebreide advies krijgt je complete ruimte de volledige aandacht. Wil jij jouw woonkamer inrichten, en wil je daarbij een goed beeld kunnen vormen middels een 3D visualisatie? De interieurstyling, het ‘kleuradvies interieur’ en de gekozen materialen visualiseert de Interior Designer in een impressie voor de gekozen ruimte. Jouw huis inrichten laat je vervolgens over aan onze vakspecialisten. Zij zorgen graag voor de uitvoering. Van het schilderen of stofferen van de trap tot het decoreren van de ramen.

BEKIJK DESIGN PLAN 3D

HOME MADE BY BINNENKIJKERS

Bekijk de interieurprojecten die met de Home Made By collectie zijn gerealiseerd:

BEKIJK BINNENKIJKERS