Herooooo

HOEKMAN IN RAALTE – DE ZOEKTOCHT NAAR DE IDEALE VLOER

Hoekman is dé vloer- en interieurspeciaalzaak voor Raalte en omstreken (o.a. Haarle, Lemelerveld, Laag Zuthem en Broekland)Wat Hoekman kan betekenen voor jouw interieur

Het vinden van de juiste vloer vergt niet zonder reden veel tijd. Kies je voor een vloer in natuurlijke stijl? Een donkere vloer waarmee je gemakkelijk een statement maakt of vind je het juist van belang dat de lichte sfeer van je interieur wordt geaccentueerd door middel van een vloer in heldere tint. Bij Hoekman in Raalte vind je gegarandeerd de vloer die het beste past bij jouw interieur.


De tapijten van Hoekman

Welk tapijt jouw smaak het beste ondersteunt? Het antwoord vind je bij Hoekman in Raalte.

PLAN EEN DESIGN DATE

 


De isolerende en verwarmende werking die een tapijt op je woning heeft, maakt dat veel mensen hiervoor kiezen. Bij ons vind je een rijk assortiment aan tapijten: van zeer isolerend en superzacht tot een basic tapijt dat past bij iedere woonstijl. Vind je het lastig om te kiezen? We denken graag met je mee.

 

PVC bij Hoekman

Goed om te weten: Hoekman is gespecialiseerd in PVC.

PLAN EEN DESIGN DATE

 

PVC wint steeds meer terrein in interieurland. Niet verwonderlijk, aangezien dit type vloer bijna niet te onderscheiden is van een houten vloer, maar – daarentegen – wel vriendelijk is geprijsd. Of je nu kiest voor PVC in beton-look of een PVC-vloer met een afwerking in houtuitstraling – bij ons vind je PVC-vloeren in de meest uiteenlopende stijlen.

 

VINYL VAN HOEKMAN

Voor wie graag kiest voor ultiem comfort.

PLAN EEN DESIGN DATE

 

Bij Hoekman in Raalte vind je een breed assortiment aan vloeren van vinyl. Dit type vloer is namelijk bijzonder makkelijk in onderhoud, waardoor het voor veel ruimtes geschikt is. De keuken en de hal krijgen het vaak zwaar te verduren als het gaat om vuil. De vinyl vloeren van Hoekman vormen dé uitkomst in dergelijke ruimtes.


CONTACT
Hoekman De Woonprofessionals
Munstersestraat 4
8102 CB Raalte
0572 351 575
verkoop@hoekman-woonprofessionals.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 21:00*
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Op de vrijdagen vanaf 16:00 uur alleen op afspraak zodat we je alle aandacht kunnen geven.

Ontvang onze e-mail nieuwsbrief

Ja, ik schrijf me in voor de twee-wekelijkse nieuwsbrief met de laatste trends en inspiratie