WILFRED GREUP
Home Made By Wilfred Greup
WILFRED GREUP
Kampweg 23 3941 HC Doorn 0343 41 50 29 info@wilfredgreup.nl CONTACT
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Wij zijn gesloten van maandag 22 juli t/m zondag 12 augustus.

Over Wilfred Greup, Doorn

Wij zijn gesloten van maandag 22 juli t/m zondag 12 augustus.

Met inspirerend vakmanschap en betaalbare kwaliteit realiseren wij positieve verandering

Op dit moment werken wij aan een positieve verandering in onze winkel. We zijn gestart met de verbouwing en kunnen je in maart 2019 in een vernieuwde winkel de Home Made By collectie tonen. De winkel is gewoon geopend, je bent van harte welkom om onze metamorfose te volgen. Met de betaalbare kwaliteit van Home Made By producten gecombineerd met inspirerend vakmanschap helpen en maken wij van je huis een thuis.

Nieuws in Doorn

Collectie producten in Doorn

TEAM WILFRED GREUP

Wilfred Greup - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap bij Wilfred Greup in Doorn binnen voor een verrassend advies. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Wilfred Greup kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een eerlijke prijs. En niet onbelangrijk: bij Wilfred Greup in Doorn ben je ook aan het juiste adres als het op inspiratie aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het adviseren, opmeten en monteren kun je ook aan Wilfred Greup overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Wilfred Greup – COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Wilfred Greup in Doorn. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Daarom kenmerken de collecties van Wilfred Greup zich door de beste kwaliteit in de nieuwste kleuren. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Wilfred Greup in Doorn kun je alle kanten op.

Wilfred Greup – SERVICE

Van het kopen van een nieuwe bank, het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Wilfred Greup in Doorn ook terecht voor advies op maat. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar combineren om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Wilfred Greup inschakelen als de beste.

Wilfred Greup – VAKSPECIALISME

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Een groot assortiment in vloeren zoals PVC, tapijt, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van raamdecoratie is voor ons geen enkel probleem. Bij Wilfred Greup weten we precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in-betweens, plissé gordijnen, jaloezieën of juist duo-rolgordijnen.