Filter
Raamdecoratie
ARTIKELEN

KLEUR

Raamdecoratie
ARTIKELEN

KLEUR

Voordelen in between gordijnen

Inbetween is een verzamelnaam voor semi transparante stoffen die tussen een voile en een lichtdoorlatend gordijn in zitten. In between gordijnen bieden privacy, maar zijn niet lichtdicht of isolerend. Mede door de brede toepasbaarheid en de relatief lage prijs zijn deze gordijnen erg populair. In between gordijnen worden meestal gekozen in wit, ecru, grijs of aardetinten. Er zijn inbetweenstoffen in uni, met een print, glanzend of met een natuurlijke ‘look’.

 

De voordelen van inbetween gordijnen

• Inbetween gordijnen verzachten het daglicht, maar laten genoeg licht door

• Inbetween gordijnen geven privacy, voorbijgangers hebben minder zicht van buiten naar binnen

• Inbetween gordijnen geven binnen minder doorzicht naar buiten dan transparante gordijnen, ze maskeren dus een onrustig uitzicht

• Inbetween gordijnen zijn veelal kamerhoog en gunstig geprijsd

• Inbetween gordijnen bestaan uit een uitgebreide collectie met een ruime keuze in kwaliteiten en materialen:
meer of minder open geweven/met een dessin/glanzend of met een natuurlijke ‘look’ (bv met een combinatie van linnen of katoen met polyester voor een mooie duurzame kwaliteit)

Privacy & Lichtdoorlatend

Dit soort gordijnen bieden dus privacy, maar zijn dus niet lichtdicht of isolerend. Mede door de brede toepasbaarheid en de relatief lage prijs zijn deze gordijnen erg populair. Ze worden meestal gekozen in wit, ecru, grijs of aardetinten. Er zijn inbetweenstoffen in uni, met een print, glanzend of met een natuurlijke ‘look’. Inbetweens of in between gordijnen zijn in allerlei soorten samenstellingen te vinden, maar zijn meestal van 100% polyester of als combinatie van polyester en katoen.

 

LET'S DESIGN TOGETHER!