Herooooo

De mooiste raamdecoratie van Draaijer in Twello 
De interieurspecialist van Draaijer helpt je bij het maken van de juiste keuze.

De interieurspecialist van Draaijer helpt je bij het maken van de juiste keuze. Welk soort binnenzonwering het wordt en waar het komt te hangen. Ook combinaties van verschillende producten zorgen vaak voor verrassende uitkomsten. Zo zijn vouwgordijnen en jaloezieën bijvoorbeeld heel goed met gordijnen te combineren.

Want aan keuze mag het niet ontbreken. Ga je voor kunststof, hout, stof of metaal? Je zegt het maar! De keuze in kleuren is zelf nóg uitgebreider. En wil je brede of smalle lamellen? Een sierlijke schulprand langs je rolgordijn? Of een speciale zoom in het vouwgordijn. Verf & Wand levert je precies wat jij wilt, ook van topmerken als Luxaflex (Bekijk de Luxaflex Product Showcase: ). En natuurlijk van ons eigen kwaliteitsmerk dimago®.

Bij Verf & Wand eindigt de service niet met advies over kleuren, soorten en merken. Ook een professionele opname van de maten en de montage behoren tot ónze verantwoordelijkheid. Succes gegarandeerd!

Bezoek de winkel

Rolgordijnen van Draaijer 


 

Wist jij dat de rolgordijnen van Draaijer in de meest diverse soorten en maten komen? Van compleet verduisterend tot lichtdoorlatend. Maar ook op het gebied van kleuren en materialen gaat er een wereld voor je open bij Draaijer. Laat je inspirerend door alle mogelijkheden op het gebied van stijl en techniek. Ben je gebonden aan een budget? De woonprofessionals van Draaijer in Twello en Heerde zorgen ervoor dat je het mooiste rolgordijn vindt – perfect passend bij jouw interieur – voor een nog mooiere prijs.

Draaijer – vind jouw favoriete vouwgordijn

 

De klassieker onder de raamdecoratie? Dat is het vouwgordijn, als je het de woonprofessionals van Draaijer vraagt. Dit type raamdecoratie wordt vaak gebruikt om een klassieke of landelijke uitstraling mee te onderstrepen. Het vouwgordijn wordt namelijk geproduceerd in een natuurlijke uitvoering, zodat het die typische warme sfeer kan benadrukken. Benieuwd welke vouwgordijnen je vindt bij Draaijer? Neem een kijkje in deze inspirerende winkel in Twello of Heerde.

Draaijer – diversiteit aan duo-gordijnen

 

Roljaloezieën, zebrarolgordijnen of multi weave rolgordijnen – zo worden duo-rolgordijnen ook wel genoemd. Met dit type raamdecoratie kun je net even een andere stijl neerzetten. Kies voor speels door één van de duo-rolgordijnen van Draaijer in het wit te kiezen, of ga voor een strakke uitstraling door te kiezen voor een Draaijer duo-gordijn in het zwart. Welke kleur je ook kiest, bij Draaijer komen alle duo-rolgordijnen in de beste kwaliteit.

Draaijer – verticale jaloezieën van topkwaliteit

 

Ga jij graag links waar iedereen rechts gaat? Dan kies jij misschien wel het liefste voor een verticale jaloezie. Dit type jaloezie van Draaijer komt iets minder vaak voor dan de horizontale jaloezie. Je kunt er dus een eigenzinnige stijl mee neerzetten. Kies jij voor één van de verticale jaloezieen van Draaijer in een moderne, klassieke of landelijke uitvoering? Laat je inspireren door de bijzondere collectie van Draaijer. 


Bezoek de winkel

Horizontale jaloezieën van Draaijer

 

Van de slaapkamer en de werkkamer tot de woonkamer – de horizontale jaloezieën van Draaijer zijn in staat om iedere kamer van een bijzondere uitstraling te voorzien. Niet alleen kun je bij Draaijer kiezen uit horizontale jaloezieën in de meest uiteenlopende stijlen, ook voor elk budget kun je hier slagen. Ga voor een jaloezie in donkere houttint om je slaapkamer te voorzien van een extra knusse sfeer en laat de ruimte in de woonkamer opleven met een jaloezie in fris wit. Tijd om je interieur te voorzien van de mooiste horizontale jaloezieën.

Draaijer – stijlvolle plisségordijnen

 

Benieuwd waar de stijlvolle plisségordijnen van Draaijer vaak terechtkomen? In de woonkamer, de keuken en de werkkamer. Reden hiervoor is dat je bij een plisségordijn van Draaijer de mogelijkheid krijgt om een stof te kiezen die transparant is. Hierdoor wordt je zicht naar al het moois dat zich buiten afspeelt, niet belemmert. Geef jouw interieur een luxe uitstraling met één van de Draaijer plisségordijnen die zich kenmerken door hun gebruiksvriendelijke karakter.

De meest elegante paneelgordijnen van Draaijer

 

Houd jij graag volledig zelf in de hand hoeveel licht er op welk moment van de dag bij jou naar binnenkomt? Bij Draaijer begrijpen ze dit als geen ander. Niet voor niks vind je in deze specialistische winkel in Twello en Heerde de meest uiteenlopende soorten paneelgordijnen. Laat je inspireren door alle mogelijkheden die Draaijer biedt en kies het paneelgordijn wat jouw stijl benadrukt.

Bezoek de winkel

Vlinder jaloezie

 

Vlinder jaloezie; geraffineerde raambekleding

Zoals de naam al zegt, is de vlinderjaloezie geïnspireerd op de beweging van vlinders. Het zijn unieke lamellen. Ze kunnen uitvouwen zoals een vlinder zijn vleugels uitvouwt.
De horizontale lamellen van de vlinderjaloezie bestaan uit dubbelgevouwen banen textiel met de vouw aan de interieurzijde. Als je kiest voor een vlinderjaloezie, dan laat je de natuur bij je in huis wonen.

Met uitgevouwen lamellen oogt de vlinderjaloezie als een plisségordijn. Zijn de lamellen niet uitgevouwen, dan oogt de vlinderjaloezie als een horizontale jaloezie. Speel met lichtinval.

Lichtinval vlinderjaloezie
Je kunt de vlinderjaloezie bedienen met een optrekkoord en een tuimelkoord. Met het optrekkoord trek je de vlinderjaloezie op of laat je hem neer, met het tuimelkoord vouw je de lamellen open of sluit je ze weer. Zo kun je naar eigen inzicht de mate van lichtinval bepalen.

Kies jouw kleur
De stof van de vlinderjaloezie is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je verzekerd bent van een kleur die aansluit bij elk interieur.

Stoere look voor je raam
De vlinderjaloezie is daarnaast ook in leerlook verkrijgbaar. Deze look is bijna niet te onderscheiden van echt leer.

Op maat gemaakt
Wij maken elke vlinder jaloezie op maat. Natuurlijk komen wij ook meten en monteren. Zodat alles prima aansluit bij de ramen en alles netjes hangt. Meer informatie? Vraag er dan naar in onze winkel. Of vul vrijblijvende het offerteformulier in en wij nemen contact met je op.

Shutters

 

Shutters worden bij Draaijer op maat gemaakt.

Shutters zijn stijl- en sfeervolle luiken met kantelbare lamellen. Traditioneel gemaakt van hout. Shutters geven een heel warme, mediterrane uitstraling. Ze bieden ook privacy, reguleren de lichtinval en zijn isolerend. Maar bovenal zijn ze gewoon een sieraad voor je huis. Benieuwd naar de verschillende toepassingen? Kom dan naar onze Verf & Wand winkel voor een goed advies.

Mooie shutters op maat gemaakt en gemonteerd

Shutters zijn kwaliteitsproducten en worden daarom altijd op maat gemaakt en professioneel gemonteerd. Shutters worden ook altijd bij u thuis nauwkeurig ingemeten. Voor de montage zijn er verschillende mogelijkheden; op het kozijn (op de dag) of in het kozijn (in de dag). Afhankelijk van uw situatie en wens bepalen we (in overleg) welke montagevorm bij u het meest geschikt is.

Omdat shutters altijd op maat gemaakt worden, zijn ze ook zeer geschikt voor serres, erkers en ramen met speciale vormen en maten. Zelfs voor ronde, schuine of getoogde ramen maken wij perfect passende shutters, waarbij de speciale vorm van het raam gewoon zichtbaar blijft. Ook bij draaikiep- ramen zijn er voor dimago® shutters speciale montagemogelijkheden.

Wanneer shutters bij hele brede of hoge raampartijen gemonteerd worden, zal er een railsysteem toegepast worden om de stabiliteit te verhogen. Hierdoor blijft een probleemloze werking gegarandeerd. Dit railsysteem is ook de perfecte oplossing om shutters als afscheiding tussen 2 ruimtes of als deur in een kastenwand te gebruiken.

Dimago® shutters zijn in twee verschillende houtsoorten leverbaar; Premium wood en Economy wood . De shutters zijn altijd perfect afgewerkt met een vocht- en UV-bestendige lak of olie. Hierdoor kunnen ze ook probleemloos in de badkamer worden toegepast. Mits er niet direct contact met water is.

Slaap lekker met de horren van Draaijer

 

Naast de klamboe is er natuurlijk een nog effectievere manier om lekker te slapen in de zomer: met één van de horren van Draaijer. Zou je graag een hor voor je raam willen hebben of ben je op zoek naar een hor voor de deur? Liever een hor die ook pollen tegenhoudt, of is een exemplaar waarmee je beestjes de deur wijst genoeg? Bij Draaijer in Twello en Heerde vind je de meest uiteenlopende varianten, zodat jij ook in de zomer heerlijk kunt slapen.

Bezoek de winkel