Herooooo

De mooiste gordijnen bij Draaijer


Kies voor kwaliteit met de gordijnen van Draaijer

 

Vitrage, in-between, voeringsstoffen of overgordijnen. Bij Draaijer worden de gordijnen geheel naar wens op maat gemaakt.

De voordelen van gordijnen zijn talloos. Ze zijn mooi, waardoor jouw kamer precies díe uitstraling krijgt die jij wilt. Ze zijn praktisch, want ze houden nieuwsgierige blikken van voorbijgangers buiten en beschermen je meubels tegen fel zonlicht. Maar gordijnen geven ook een warme uitstraling aan je kamer en creëren rust en stijl in je interieur.

Bijkomend voordeel van het assortiment gordijnen van Draaijer is, dat veel van onze stoffen kamerhoog zijn waardoor we ze naadloos kunnen verwerken. Het gordijn bestaat dan namelijk uit één doorlopend stuk stof, waarin geen naden zichtbaar zijn. Een perfecte oplossing voor als je jouw gordijn tot op de grond wilt laten hangen. Een naadloos kamerhoog gordijn met dubbele plooi. Voor een royale, luxe uitstraling in je woon- of slaapkamer.

Bezoek de winkel

GORDIJNROEDES

Je gordijn komt het beste tot z'n recht met een gordijnroede op maat

Gordijnroedes: een grote keus, klassiek, retro of modern. In hout of metaal, in allerlei kleuren verkrijgbaar

Natuurlijk heeft Draaijer ook een grote collectie van verschillende roedes. Ook hier een grote keus uit vele stijlvormen, van klassiek tot retro of modern. Verkrijgbaar in hout of metaal. Gordijnen komen beter tot z'n recht met een mooie gordijnroede.

Kies daarom een roede die bij de stijl van het interieur past.

CONFECTIE METHODES GORDIJNEN

 

Dubbele, enkele plooi of zeilringen?

Heb je een gordijnstof en –kleur gekozen? Dan maken wij hem desgewenst voor je op maat. Aan jou de keus welke soort plooi je wilt. Enerzijds is deze keuze afhankelijk van jouw persoonlijke smaak, anderzijds van de eigenschappen van de gordijnstof. De Verf & wand interieurspecialist kan hier meer over vertellen.

Een overzicht van de meest gangbare plooisoorten:

enkele plooi: voor zware en volumineuze stoffen (zoals velours);
dubbele plooi: veelgebruikt en geschikt voor alle stofsoorten;
drievoudige plooi (of triplooi): voor dunne en lichtere stoffen met een soepele plooival (minder geschikt om te voeren);
retourplooi: voor een perfecte plooival door de zigzagwerking. Er is minder ruimte nodig bij de opengeschoven gordijnen;
stolpplooi: voor mooie, platte plooien in vitragestoffen. Je kunt deze plooi niet opzij schuiven.

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor lussen of ringen om de gordijnen aan op te hangen. Als je hiervoor kiest, schuif je de lussen of ringen aan een staalkabel of een roede. Meer weten over de verschillende confectiemethoden? Vraag het aan Draaijer de interieurspecialist.

Bezoek de winkel