Herooooo

Maak een verschil in stijl met behang van Draaijer in Twello

De behangcollectie van Draaijer

 

Van vliesbehang tot fotobehang – op het gebied van muurdecoratie volgen de nieuwe technieken en stijlen elkaar in rap tempo op. Ook bij Draaijer vind je een uitgebreid assortiment behang, altijd volgens de laatste trends. Wil jij een sprookjesachtige sfeer creëren in de kinderkamer? De woonkeuken in jouw Erf interieur een extra landelijk accent geven? Of heb jij altijd al gedroomd van een wand in beton-look voor je woonkamer in Loft stijl? Met de verschillende behangsoorten van Draaijer onderstreep je met gemak iedere woonstijl en creëer je in een handomdraai een dromerige wereld waarin je heerlijk kunt ontspannen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem een kijkje bij Draaijer in Twello of Heerde en laat je verleiden door het mooiste behang. 


De eigen collectie van Draaijer

 

Bij Draaijer vind je de meest gevarieerde soorten vliesbehang van eigen collectie. Het grote voordeel van vliesbehang? In tegenstelling tot traditioneel behang, hoef je het behang zelf niet te voorzien van lijm. De behangtafel is verleden tijd, je kunt de lijm rechtstreeks op de muur aanbrengen en vervolgens het behang van Draaijer direct aanbrengen. Geef jij je interieur graag een update? Vliesbehang is niet alleen makkelijker aan te brengen, maar ook makkelijker om te verwijderen. Waar je bij traditioneel behang een stoomapparaat nodig hebt, kun je vliesbehang meestal droog verwijderen.

Bezoek de winkel

Een kleurrijke wand met PIP Studio met Draaijer 


 

Je thuis is de perfecte plek om heerlijk te kunnen wegdromen. Volgens de woonspecialisten van Draaijer vormt de behangcollectie van PIP Studio de perfecte basis voor een dromerig interieur. Laat je inspireren bij Draaijer door deze collectie waarbij vrolijke dieren en bijzondere bloemen in levendige kleuren de hoofdrol spelen. Benieuwd hoe je dit bijzondere behang het beste kunt combineren? Ook daarbij kunnen de woonspecialisten van Draaijer je goed bij helpen.

Ga met Draaijer voor een elegante update met Eijffinger

 

Creëer thuis een wereld waar de hoofdrol is weggelegd voor tijdloze elegantie. Met de behangsoorten van Eijffinger, die je vindt bij Draaijer, kun je iedere gewenste stijl op subtiele wijze benadrukken. Laat je adviseren door de woonprofessionals van Draaijer omtrent kleuren en dessins en vind zo het behang dat perfect past in jouw interieur. 


Draaijer: Hooked on Walls

 

De naam van dit inspirerende behangmerk verraadt het al: bij Hooked on Walls zijn ze gepassioneerd als het aankomt op het perfectioneren van de wanden bij jou thuis. Ook bij Draaijer doen ze niks liever. Benieuwd welke behangsoorten van Hooked on Walls favoriet zijn als je het de professionals van Draaijer vraagt? Breng een bezoek aan de winkel in Twello of Heerde en laat je informeren.

Bezoek de winkel

Vind jouw favoriete Arte behang bij Draaijer

 

Bij het kunstzinnige Arte houden ze zich op dagelijkse basis bezig met het creëren van revolutionaire behangsoorten. Zo vind je bij Draaijer behang van Arte dat optisch gezien structuur creëert op je wanden. Stijlvol en modern, zo zou je de behangsoorten van Arte bij Draaijer het beste kunnen omschrijven.

BN Walls bij Draaijer

Het geliefde BN Walls ken je misschien wel van het beroemde Vincent van Gogh behang. Maar dat is slechts één van de uitgesproken behangsoorten die dit merk typeren. Laat je inspireren door de woonprofessionals van Draaijer en vind zo jouw favoriete behang van BN Walls.

Bezoek de winkel