Herooooo

Een nieuwe vloer begint bij Gilbert Dhondt, Breukelen

Gilbert Dhondt is dé vloer- en interieurspeciaalzaak voor Breukelen en omstreken (o.a. Maarssen, Nieuwersluis en Loenen Aan De Vecht).Gilbert Dhondt: expert in vloeren 


Vind je het lastig om een knoop door te hakken als het op de keuze van de juiste vloer aankomt? Dat begrijpen ze bij Gilbert Dhondt in Breukelen maar al te goed. Of je nu kiest voor tapijt, PVC of vinyl is namelijk hartstikke bepalend voor de sfeer van je interieur. Stap binnen in de wereld van Gilbert Dhondt en vind de vloer van je dromen. 


De tapijten van Gilbert Dhondt Nooit meer koude voeten met de tapijten van Gilbert Dhondt Bezoek de winkel


Comfort en stijl horen hand in hand te gaan, als het om een tapijt gaat. Tenminste, als het aan de experts van Gilbert Dhondt ligt. Deze gepassioneerde woonprofessionals uit Breukelen zijn bekend om hun rijke assortiment tapijten, die je voeten en je huis op een luxueuze wijze verwarmen. Tijd om je te laten inspireren door de tapijten van Gilbert Dhondt. PVC van Gilbert Dhondt

PVC – voor een vloer van topkwaliteit 


Bezoek de winkel


De nieuwste PVC-vloeren zijn bijna niet meer te onderscheiden van vloeren van echt hout, marmer of steen. In prijs onderscheiden de PVC-vloeren van Gilbert Dhondt zich echter wel: een PVC vloer is namelijk hartstikke vriendelijk geprijsd. Laat je inspireren door de bijzondere collectie PVC-vloeren van Gilbert Dhondt.


Vinyl van Gilbert Dhondt


De mogelijkheden van vinyl


Bezoek de winkel


Makkelijk in het onderhoud, stijlvol én goedkoop – de voordelen van een vinyl vloer zijn zeker niet verwaarloosbaar. Daarom verkopen ze bij Gilbert Dhondt dan ook dit type vloerbedekking. Benieuwd of vinyl ook past bij jouw wensen? Laat je informeren door de professionals van Gilbert Dhondt in Breukelen.