Home Made By shutters

Gilbert Dhondt is dé shutter- en interieurspeciaalzaak voor Breukelen en omstreken (o.a. Maarssen, Nieuwersluis en Loenen Aan De Vecht).

Bezoek de winkel

shutters

Ideale zonwering om licht en privacy te regelen. Dat zijn shutters, ons paradepaardje, ofwel binnenluiken met verstelbare, horizontale lamellen. Je kunt ze kantelen, wegklappen en zelfs openen. Bijzonder functionele, stijlvolle én tijdloze raambekleding. En een passend pronkstuk bij elk raam en interieur. Shutters voor een badkamerraam, dakraam, hoekig of rond raam, draai-kiep-raam of ‘gewoon’ recht toe recht aan? Onze shutters passen altijd, van klein driehoek raam op zolder tot erker of brede schuifpui in de woonkamer. Maatwerk raamdecoratie is bij Home Made By namelijk standaard. Daarnaast haal je met Home Made By kwaliteit in huis, we geven zelfs levenslange garantie op onze shutters.

Welke shutters zijn er?

Alle shutters worden op maat gemaakt. Ze zijn leverbaar met of zonder verticale bedieningsstok. Verder kun je kiezen uit verschillende lamelmaten en diverse opties voor de bediening. Het opvallendste kenmerk van Home Made By shutters valt niet op… : verzonken scharnieren. Deze scharnieren zie je niet, want ze zijn verborgen in de zijstijl van het shutter-paneel. Ze geven onze shutters een strakke, eigentijdse look en zijn ijzersterk.

PLAN EEN DESIGN DATE