Herooooo

Gilbert Dhondt in Breukelen: welke raamdecoratie kies jij?

Gilbert Dhondt is dé raamdecoratie- en interieurspeciaalzaak voor Breukelen en omstreken (o.a. Maarssen, Nieuwersluis en Loenen Aan De Vecht).

Raamdecoratie van Gilbert Dhondt

Van houten jaloezieën tot strakke rolgordijnen – er valt een hoop te kiezen als het op raamdecoratie aankomt. Bovendien vraagt het ene type interieur weer om een andere soort raamdecoratie dan een andere woning. De jarenlange ervaring en expertise van Gilbert Dhondt in Breukelen heeft ervoor gezorgd dat deze woonprofessionals precies weten wat wel en niet werkt. Wat de nieuwste ontwikkelingen zijn binnen deze productgroep? Waar je rekening mee moet houden tijdens het opmeten? De specialisten van Gilbert Dhondt hebben het antwoord op al je vragen.

De selectie rolgordijnen van Gilbert Dhondt

PLAN EEN DESIGN DATE

ROLGORDIJNEN

Rolgordijnen zijn al jaren populair in de interieurwereld. Niet verwonderlijk: stijlvolle varianten in moderne uitvoering volgen elkaar in rap tempo op. Bij Gilbert Dhondt zijn ze perfect op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit vlak. Zou je graag je keukenraam willen voorzien van een mooi rolgordijn? Of wil je de logeerkamer extra knus maken met een rolgordijn? De collectie die je bij Gilbert Dhondt in Breukelen vindt, kan elke kamer voorzien van een stijlvolle uitstraling.

Gilbert Dhondt: specialist in vouwgordijnen

PLAN EEN DESIGN DATE

VOUWGORDIJN

Het vouwgordijn wordt ook wel gezien als de klassieker onder de raamdecoratie. De prachtige stof in combinatie met de subtiele vouw voorziet ieder interieur van een traditionele knipoog. Kies voor één van de crèmekleurige exemplaren van Gilbert Dhondt – om deze uitstraling te ondersteunen. Past de moderne look beter bij jouw interieurstijl? Ook dan ben je bij Gilbert Dhondt aan het juiste adres. Door een vouwgordijn te kiezen in strakke stof en donkere tint, krijgt het vouwgordijn direct een eigentijds karakter. Ook in de afwerking zijn keuzes te maken waardoor jouw gordijn juist een moderne of meer klassieke uitstraling krijgt.

Duo-rolgordijnen van Gilbert Dhondt

PLAN EEN DESIGN DATE

DUO-ROLGORDIJN

In een licht interieur met veel ramen, kan het extra fijn zijn om het licht dat naar binnen komt te filteren. Dat is precies waarom de woonprofessionals van Gilbert Dhondt in Breukelen graag werken met duo-rolgordijnen. Zo kun je op ieder moment van de dag zelf bepalen hoeveel licht je binnenlaat. Schakel de hulp van de stoffeerder van Gilbert Dhondt in om er zeker van te zijn dat je het juiste duo-rolgordijn kiest voor jouw interieur.

De voordelen van de verticale jaloezieën van Gilbert Dhondt

PLAN EEN DESIGN DATE

VERTICALE JALOEZIE

Bij een raampartij van groot formaat kunnen verticale jaloezieën een uitkomst zijn – ze geven de kamer immers een extra ruimtelijk karakter. Bij Gilbert Dhondt vind je verticale jaloezieën in alle soorten en maten. Geef jij de voorkeur aan een fris, licht interieur? Dan zijn de jaloezieën in helderwit een mooie optie. Voor een gevoel van warmte, zijn de jaloezieën in donkerbruin geschikt. Laat je inspireren door het rijke assortiment dat je vindt bij Gilbert Dhondt.

De mooiste horizontale jaloezieën vind je bij Gilbert Dhondt

PLAN EEN DESIGN DATE

HORIZONTALE JALOEZIE

Van het materiaal en de afwerking tot de kleur – als het op horizontale jaloezieën aankomt kun je een hoop kanten op. Maar hoe weet je zeker dat je de juiste keuze maakt voor jouw interieur? Dat de kwaliteit voldoet aan jouw eisen? En dat het licht straks op de juiste manier wordt gefilterd bij jou thuis? De woonspecialisten van Gilbert Dhondt hebben de meest uiteenlopende vragen voorbij horen komen en hebben altijd een passend antwoord. Benieuwd hoe de juiste horizontale jaloezieën jouw interieur kunnen complimenteren? Kom er achter samen met Gilbert Dhondt in Breukelen.

Plisségordijnen van Gilbert Dhondt – pure perfectie

PLAN EEN DESIGN DATE

PLISSÉGORDIJN

Wist je dat het plisségordijn in twee soorten uitvoeringen komt? Regulier en top down bottom up. Bij een regulier exemplaar zit de stof vast aan de rail, bij het top down bottom up systeem is dit niet het geval. Dat betekent dat het gordijn van boven naar beneden en andersom opent. Benieuwd wat de voordelen zijn van dit systeem? En welk type plisségordijn het beste past in jouw interieur? Laat je informeren door de woonprofessionals van Gilbert Dhondt in Breukelen.

Het paneelgordijn van Gilbert Dhondt – gordijn of room divider?

PLAN EEN DESIGN DATE

PANEELGORDIJNEN

Het paneelgordijn wint steeds meer terrein in interieurland. Je kunt dit type gordijn – verkrijgbaar in de meest uiteenlopende varianten bij Gilbert Dhondt in Breukelen – namelijk voor meerdere doeleinden gebruiken. Niet alleen om het licht mee te filteren, maar ook om de ene ruimte in huis van de andere ruimte te scheiden. Oftewel: als een room divider. Is jouw woonkamer aan de ruime kant? Dan is het slim om te bekijken of een paneelgordijn jouw interieur kan perfectioneren.

Een einde aan slapeloze nachten met de horren van Gilbert Dhondt

BEZOEK DE WINKEL

HORREN

Misschien wel de grootste ergernis ’s nachts: luidruchtige beestjes die je uit je slaap halen. Gelukkig bevat de collectie raamdecoratie van Gilbert Dhondt ook horren. Maak een einde aan onrustige avonden met een hor voor de deur of voor het raam.