Herooooo

Verf bij Dekker, VriezenveenDe Dekker Verfcollectie

Wil je beginnen met een verfklus? Kies dan voor professionele verf. Dan ben je zeker van het mooiste resultaat. Je besteed veel tijd aan het schilderen en verven, dus breng jezelf niet in verleiding door alleen de prijs. Voor elk soort schilderklus is er bijpassende verf. Wij helpen je daarbij. Goedkope verf heeft in veel gevallen niet het gewenste resultaat. Door iets meer te investeren in de verf en een goed advies van ons, zorgen we samen voor een goed eindresultaat.

De verfspecialist van Dekker in Vriezenveen adviseert je graag over de meest geschikte verfsoort voor jouw klus. Wie een kwalitatief goede verf wil, heeft bij Dekker in Vriezenveen een enorme keuze.

Onze verfspecialist adviseert graag welke verf het meest geschikt is voor welke ondergrond en welke kwast of verfroller het meest geschikt is om de verf aan te brengen.

Er is een grote keuze uit A-merken; Sigma, ...... en Sikkens. Binnen deze A-merken is er een grote verscheidenheid in soorten en kwaliteiten voor zowel binnen als buiten.

Ons huismerk Home Made By_ heeft bijvoorbeeld de New Traditionals kleuren collectie. Een prachtige serie van ruim 80 traditionele matte verfkleuren in verstilde en vergrijsde kleuren.

Voor wie de sfeer van weleer in huis wil brengen in verven die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Kies bijvoorbeeld uit kleuren van de Histor One collectie die is samengesteld door stylisten van Ariadne At Home. Vrijwel elke gewenste kleur kunnen we je mengen op onze professionele computergestuurde mengmachines.

Zo kunnen wij kleuren mengen van oa. Farrow & Ball, Little Green, Painting the Past, Mia Colore, Flexa PURE, Sigma, Sikkens, Flexa, VT Wonen en vele andere merken.

Verf, Home Made By_ Dekker


De verfspecialist Dekker in Vriezenveen adviseert u graag over de meest geschikte Home Made By_ verfsoort voor jouw klus.


Bezoek de winkel


Matte verfkleuren uit lang vervlogen tijden. Een prachtig kleurenpalet. Verkrijgbaar in Oilbased Eggshell (lakverf) en Matt Emulsion (muurverf). En sinds kort ook in krijtverf.

Deze verf is exclusief bij ons verkrijgbaar.


Sigma verf bij Dekker


De verfspecialist Dekker in Vriezenveen adviseert u graag over de meest geschikte Sigma verfsoort voor jouw klus.


Bezoek de winkel


Gaat u voor het allerbeste resultaat? Mooi geschilderd houtwerk aan de buitenzijde van je woning in regio Vriezenveen? Een mooi geverfde wand in je woonkamer?

Dan adviseren wij om voor professionele verf kiezen, want dit is goede verf waarmee de schilder ook werkt.

De Dekker verfspecialist in Vriezenveen kunt u uitgebreid adviseren over de verschillende soorten vakverf en hun specifieke eigenschappen. Wij verkopen professionele verf voor woonkamer, slaapkamer of buitenmuren en kozijnen van uw huis van bijvoorbeeld Sigma.

Zo verkopen wij; S2U Gloss, S2U Satin, S2U Primer, Amarol Rapid Primer, Amarol Primer, Amarol Gloss, S2U Nova Gloss, S2U Nova Satin en de S2U Nova Primer.

Ook hebben wij een grote keuze in Sigma muurverf; Sigmatin DGL, Sigmacryl Universal en de Sigma Superlatex.

Alle producten van Sigma zijn te mengen in kleuren van oa. Farrow & Ball, Little Green, Painting the Past, Mio Colore, Flexa PURE, Sigma, Sikkens, Flexa, VT Wonen en vele andere merken.


Sikkens Verf bij Dekker


De verfspecialist Dekker in Vriezenveen adviseert u graag over de meest geschikte Sikkens verfsoort voor jouw klus.


Bezoek de winkel


Sikkens professionele verf staat bekend om de lange duurzaamheid, het rendement en goede glansbehoud. De Sikkens verf kleuren zijn in veel verschillende verfproducten te mengen op de Sikkens mengmachine. Wij als Sikkens verfspecialist geven graag een goed en persoonlijk kleuradvies.


CONTACT
Dekker Woonprofessionals Vriezenveen
Westeinde 400
7671 CP Vriezenveen
0546 70 81 00
info@dekkerwoonprofessionals.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 20:00
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Wij zijn open

Wil je door onze Interior Designers twee-wekelijks op de hoogte gehouden met nieuws over de laatste trends en inspiratie?

Ja, ik schrijf me in voor de Home Made By nieuwsbrief