DEKKER
$beeldAltTag

Behang bij Dekker, Vriezenveen

 

De Dekker behangcollectie

De behangpecialist van Dekker Vriezenveen adviseert je graag over de meest geschikte behangsoort voor jouw klus. Wie kwalitatief mooi behang wil, heeft bij Dekker in Vriezenveen een enorme keuze.

Onze behangspecialist adviseert graag welk behang het meest geschikt is voor welke ondergrond en met welke lijm.  

Er is een grote keuze uit A-merken; Eijffinger, Arte, Hooked on Walls, Studio PIP en Voca. Binnen deze A-merken is er een grote verscheidenheid in soorten, kwaliteiten en dessins.

Ons huismerk Home Made By_ heeft een prachtige serie van ruim 80 traditionele behangen.

 

Behang, Home Made By Dekker

Studio PIP bij Dekker


De alweer vierde behangcollectie van Pip Studio is een prachtige mix van klassieke elementen in een moderne toepassing. Zo zijn er dessins met botanische elementen; planten/bloemen, fruit, insecten en andere dieren (soms heel subtiel en verrassend gebruikt). En dessins met een meer verhalend karakter, zoals het 'Spring to Life' dessin, dat in two-tone en meerkleurig verkrijgbaar is. Eyecatcher is de 'Botanical Print' met fantasiebloemen en vogels in de prachtige lijmdruk techniek. Klassieke invloeden vind je terug in 'Lacy' en 'Lacy Dutch', dessins die op kant zijn geïnspireerd en een haast ornamenteel karakter hebben.

Eijffinger behang


Met uitgesproken en kleurige dessins op behang en gordijnstoffen willen wij de wereld mooier maken. En dat doen wij bij Eijffinger al meer dan 140 jaar. In al die jaren is onze nieuwsgierigheid, creativiteit en hang naar vernieuwing onveranderd gebleven. Natuurlijk zijn wij geïnteresseerd in de woontrends; dé nieuwe kleur, dé nieuwe vorm of hét nieuwe materiaal. Maar onze interesse gaat verder. We kijken ook naar de grote bewegingen; waar staan we, wat drijft ons en waar gaan we naar toe? En vooral, hoe vertalen we dat naar ons interieur? 

We leven in een tijd van veranderingen. Mensen herbezinnen zich momenteel op vele vlakken. De economie zal op een andere manier benaderd moeten worden, de natuur vraagt om een andere aanpak. Ook de manier waarop we met en naast elkaar leven verandert. Kortom, er is nog een hoop onduidelijk, maar daardoor ook des te meer mogelijk.

Hooked on Walls bij Dekker

Arte bij Dekker


Hoogwaardige en verfijnde collecties behang met subtiele dessins en kleuren. De naam wandbekleding in plaats van behang past beter bij dit exclusieve merk. Met speciale collecties zoals: Flamant en Cosmopolitan, Le Corbusier en Brooklyn Tins .

Voca bij Dekker