Herooooo

Behang bij Dekker, VriezenveenDe Dekker behangcollectie

De behangpecialist van Dekker Vriezenveen adviseert je graag over de meest geschikte behangsoort voor jouw klus. Wie kwalitatief mooi behang wil, heeft bij Dekker in Vriezenveen een enorme keuze.

Onze behangspecialist adviseert graag welk behang het meest geschikt is voor welke ondergrond en met welke lijm.  

Er is een grote keuze uit A-merken; Eijffinger, Arte, Hooked on Walls, Studio PIP en BN Walls. Binnen deze A-merken is er een grote verscheidenheid in soorten, kwaliteiten en dessins.

Ons huismerk Home Made By_ heeft een prachtige serie van ruim 80 traditionele behangen.

 

Behang, Home Made By Dekker

Bekijk de Home Made By collectie

Eijffinger behang

Bekijk de collectie

 

Met uitgesproken en kleurige dessins op behang en gordijnstoffen willen wij de wereld mooier maken. En dat doen wij bij Eijffinger al meer dan 140 jaar. In al die jaren is onze nieuwsgierigheid, creativiteit en hang naar vernieuwing onveranderd gebleven. Natuurlijk zijn wij geïnteresseerd in de woontrends; dé nieuwe kleur, dé nieuwe vorm of hét nieuwe materiaal. Maar onze interesse gaat verder. We kijken ook naar de grote bewegingen; waar staan we, wat drijft ons en waar gaan we naar toe? En vooral, hoe vertalen we dat naar ons interieur? 

We leven in een tijd van veranderingen. Mensen herbezinnen zich momenteel op vele vlakken. De economie zal op een andere manier benaderd moeten worden, de natuur vraagt om een andere aanpak. Ook de manier waarop we met en naast elkaar leven verandert. Kortom, er is nog een hoop onduidelijk, maar daardoor ook des te meer mogelijk.

Hooked on Walls bij Dekker

Bezoek de collectie

Arte bij Dekker

Bekijk de collectie

 

Hoogwaardige en verfijnde collecties behang met subtiele dessins en kleuren. De naam wandbekleding in plaats van behang past beter bij dit exclusieve merk. Met speciale collecties zoals: Flamant en Cosmopolitan, Le Corbusier en Brooklyn Tins .

BN Walls bij Dekker

Bekijk de collectie

CONTACT
Dekker Woonprofessionals Vriezenveen
Westeinde 400
7671 CP Vriezenveen
0546 70 81 00
info@dekkerwoonprofessionals.nl
OPENINGSTIJDEN
Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 20:00
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Wil je door onze Interior Designers twee-wekelijks op de hoogte gehouden met nieuws over de laatste trends en inspiratie?

Ja, ik schrijf me in voor de Home Made By nieuwsbrief