Margaret Louis

Interieurstylist bij de Boer Woonprofessionals

Plan een Design Date met MARGARET

Over Margaret

Mijn naam is Margaret Louis en sinds 1 mei 2023 ben ik werkzaam als interieurstylist bij de Boer Woonprofessionals Obdam.

Een mooi en compleet ontwerp maken voor jouw interieur is mij niet vreemd want na 21 jaar gewerkt te hebben als stylist in de meubelbranche lukt het mij goed om mij in te leven in de klant en goed te luisteren naar de wensen van de klant. Een beetje eigenwijs laat ik ook altijd zien wat een andere mogelijkheid zou zijn. Maak ik binnenkort een plan voor jouw interieur?

Vraag Margaret om interieuradvies

Realisaties van De Boer Obdam

Woonruimte re-stylen?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET MARGARET

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. Voor deze services wordt een vast tarief per ruimte gehanteerd zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

 

Plan een Design Date met MARGARET

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. DESIGN DATE Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. DESIGN DATE

Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

MAAK EEN AFSPRAAK met MARGARET