Ingrid de Boer

Adviseur, Manager bij de Boer Woonprofessionals

Plan een afspraak met Ingrid

Over Ingrid

Mijn naam is Ingrid de Boer en ik ben sinds 1990 werkzaam als verkoopadviseur bij De Boer. Doordat de winkel diverse veranderingen in de loop van de jaren  heeft doorgemaakt. Blijft dit elke keer weer een uitdaging en ga ik elke dag met plezier naar mijn werk.

Na de verbouwing in 2017 is de zaak helemaal van deze tijd en kunnen wij de klant een totaal inrichting voor het huis bieden. Voor alle vragen rondom raamdecoratie, pvc en verf kun je bij mij terecht. Ik weet op technisch gebied als geen ander wat wel en niet mogelijk is in jouw woning.

Samen met onze interieurstylistes, Sabine, Demi en Esmee vormen we een goed team en proberen we Obdam en omstreken nog een mooier thuis gevoel te geven.

 

NEEM CONTACT OP MET INGRID

Realisaties van De Boer Woonprofessionals

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

MAAK EEN AFSPRAAK met Ingrid