DE BOER WOONPROFESSIONALS OBDAM

Dorpsstraat 105
1713 HD Obdam
0226 45 08 95 / 06-83456639
info@deboerwoonprofessionals.nl

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Over de Boer, Obdam

Van harte welkom bij De Boer in Obdam 

Onze missie is vanuit betrokkenheid mensen aan een  écht mooi (t)huis te helpen. Dat doen we met onze prachtige, inspirerende collecties raam- en wandbekleding, vloeren en verf. Overigens maakt het ons niet uit of je zelf aan de slag gaat, of dat je het werk liever aan één van onze professionals overlaat. Een vakkundige stylist, stoffeerder of schilder, Wij maken exclusief maatwerk graag toegankelijk voor iedereen.

Bij ons vind je alle productgroepen onder éen dak. Wij werken uitsluitend met de beste merken van uitstekende kwaliteit.


Heb je naar aanleiding van je bezoek aan onze winkel
behoefte aan een persoonlijk advies, dan maken we hiervoor graag een Design Date afspraak.

Nieuws uit Obdam

Volg hier de ontwikkelingen van De Boer


de Boer - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap de Boer in Obdam  binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij de Boer kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. En niet onbelangrijk: bij de Boer in Obdam  ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan de Boer overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

de Boer – COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij de Boer in Obdam . We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van de Boer zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij de Boer in Obdam  kun je alle kanten op.

de Boer – SERVICE

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij de Boer in Obdam ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je de Boer inschakelen als de beste.

de Boer – VAKSPECIALISME

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw raamdecoratie is voor ons geen enkel probleem. Bij de Boer weten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor inbetweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?